Geen categorie

Call of Duty Launch Party

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Donderdag 4 november waren wij uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de launch party van de nieuwe Call of Duty. Genaamd Infinite Warfare. Nu moeten wij zeggen, het was lang geleden dat wij Call of Duty gespeeld hadden. We spelen nu voornamelijk GTA en FIFA. Maar goed dat mocht de pret niet drukken.

De locatie was echt super, wij waren er nog nooit geweest. Was allemaal goed geregeld. Al is het spel meer gericht op de ruimte, dus misschien was een oude silo niet de juiste locatie… maar toch het mocht de pret niet drukken. Op het moment dat wij binnenkwamen werd net de trailer afgespeeld. Daarna was het tijd voor de eerste battle. De battle ging tussen het Artiestenteam met Yarasky als teamcaptain (Afrojack, Ronnie Flex, MOTi en Negativ) tegen SanDDayHD als teamcaptain van de Atleten (Touzani, Kenneth Vermeer, Royston Drenthe en Zivkovic) eerst potje. Het eerste potje ging gelijk op waar de artiesten nipt wonnen maar in het tweede potje zijn de atleten ingemaakt. Na de battle kon iedereen zelf aan de slag. Zoals aangegeven hadden wij al een tijdje niet gespeeld en als je dan in het diepe wordt gegooid en gelijk multiplayer gaat doen, daar word je niet vrolijk van. We werden dan ook compleet afgemaakt. Na mate de avond voorderde werden we weer wat beter erin en stonden we niet standaard meer onderaan. Het spel ziet er gelikt uit en online kan het wel weer een hit worden, want daar spelen ze toch op in.

Aan het einde van de avond kregen wij een exemplaar mee naar huis. Zelf zijn wij meer van de storyline en konden dan ook niet wachten om die te spelen. Thuis gekomen en na ongeveer 40GB te hebben geïnstalleerd konden we die eindelijk gaan spelen, het zag er goed uit allemaal alleen het jammere was dat we na 6 uur alweer klaar waren… Dat blijft toch jammer van games die gefocust zijn op de multiplayer. Verder vonden we het hele verhaal een de setting een beetje aanvoelen als een HALO game en dat is toch jammer. Al blijft het lastig om nog uniek te blijven. Al met al een prima game die waarschijnlijk een hoop mensen weer gaan spelen. Maar het is niet een standaard ik doe even een potje en win, je moet wel echt oefenen wil je een beetje mee kunnen doen.

Pluspunten

  •  Vermakelijke singeplayer maar helaas te kort
  •  Toffe, kleine maps in multiplayer
  •  Lekker competitief

Minpunten

  •  Komt erg bekend voor (HALO)
  •  Futuristisch thema grotendeels onbenut
  •  Ontoegankelijk voor nieuwkomers

Er zijn verschillende uitvoeringen van de game beschikbaar.

[bol_product_links block_id=”bol_582453cea8c60_selected-products” products=”9200000058328401,9200000058328412,9200000058328423″ name=”Call of Duty: Infinite Warfare” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like