Baarden

Damn Good Soap heeft jullie hulp nodig

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Damn Good Soap is een merk dat niet meer weg te denken is uit het beeld van de baardverzorging. Vijf jaar geleden was Jasper van Impelen begonnen met het maken van scheerzeep in zijn eigen keuken. Nu, vijf jaar later, is zijn merk zo gegroeid dat het zelfs internationale klanten uit Amerika heeft!

Het merk wil nog verder groeien en heeft grootse plannen. Het wil namelijk naast baardzeep, baardolie, baardbalsem, snorrenwas, scheerolie, pomade en solide cologne ook nieuwe producten uitbrengen. Het wil namelijk een vloeibare lijn met shampoo, douchegel en vloeibare zeep uitbrengen. Maar ook een product dat uniek is in de wereld: Denim Balm. En dat niet alleen! Door het huidige succes willen ze naar een grotere locatie verhuizen om daar een productieruimte en magazijn te combineren met een mooie winkel.

Damn Good Soap crowdfunding

Al deze plannen kosten natuurlijk veel geld en hier komen de fans aan bod. Damn Good Soap heeft namelijk een crowdfunding opgezet. Op twee verschillende manieren kunnen jullie het merk helpen om genoeg geld in te zamelen om de droom te verwezenlijken. Bekijk de website voor meer informatie over het doneren.

Wij dragen in ieder geval ons steentje bij!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like