De Baard Van

De baard van Rindert Zijlstra

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Elke week plaatsen we hier een mooi interview met een trotse baarddrager. We zijn benieuwd naar de reden van de baard en uiteraard hoe ze deze verzorgen. Wil jij hier zelf een keer staan of ken je iemand die hier moet staan? Neem dan contact met ons op. Vandaag hebben we de baard van Rindert Zijlstra.

Wat is je naam?

Rindert Zijlstra

Hoe oud ben je?

30 jaar

Wat doe je in het dagelijks leven?

Werk bij een groot kabelbedrijf

Hoe lang heb je al een baard en waarom?

Nu 2 jaar. Laat groeien wat je hebt gekregen.

Heb je een baardenheld?

Elke man die zijn baard laat groeien

Wat vindt je directe omgeving ervan?

Of ze vinden het geweldig of vinden het helemaal niks. Mijn omgeving heeft zich er inmiddels bij neergelegd dat het iets is dat bij mij hoort. En dat hij er niet meer af gaat.

Hoe verzorg je je baard?

Ik was mijn baard 3x per week met shampoo en conditioner en gebruik elke dag Baardolie. Eens per week gebruik ik baard zeep om hem nog eens extra goed schoon te maken. Om hem in model te krijgen gebruik ik een kam en baardborstel.

Ben je wel eens bij een barbershop geweest? Zo ja welke?

Ja, bij de baardshop en de zwarte raaf in Groningen. Voor eind februari staat een bezoek aan Shorem gepland.

Hoe was de ervaring/beleving bij de barbershop?

Mijn ervaring was en is steeds erg goed. Maandelijks ga ik langs de barbershop voor een knipbeurt en meestal laat ik mijn baard ook bijwerken. Stuk voor stuk mensen met een liefde voor hun werk en kennis van zaken.

Wat betekent de baard voor je?

Een leven zonder baard kan ik me niet meer voorstellen. De baard is een deel van mijn leven geworden. Je kan wel zeggen dat de baard een deel van mijn identiteit is.

Wat vind je van debaard.nl?

Prima website met leuke en inspirerende stukken.

Wat zal je graag nog meer op debaard.nl willen zien?

Tips voor de verzorging van je baard.

Wil je nog iets kwijt over baarden?

Grow what your father gave you!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like