De Baard Van

De baard van Luís Fuller

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Elke week plaatsen we hier een mooi interview met een trotse baarddrager. We zijn benieuwd naar de reden van de baard en uiteraard hoe ze deze verzorgen. Wil jij hier zelf een keer staan of ken je iemand die hier moet staan? Neem dan contact met ons op. Vandaag hebben we de baard van Luís Fuller.

Wat is je naam?

Luís Fuller

Hoe oud ben je?

26 jaar.

Wat doe je in het dagelijks leven?

Studeer Maatschappelijk Werk en Dienstverlening en ben werkzaam (geweest) als fitness medewerker. Daarnaast werk ik vaak samen met mijn vriendin die een media bureau heeft.

Hoe lang heb je al een baard en waarom?

Ik heb al een lange tijd gezichtsbeharing, eerst een dunne lijn die mijn kaaklijn volgde, die werd steeds dikker, daarna werd het een Wolverine achtig idee, maar dat was zo koud zonder snor met als gevolg dat ik sinds september 2014 mijn baard niet langer zijn bestaan kon ontkennen.

Heb je een baardenheld?

Hernán Cortés, want los van al zijn veroveringen heeft zijn gezichtsbeharing heeft de historie doorstaan.

Wat vind je directe omgeving ervan?

Ik krijg veel complimentjes, wat leuk is, naast het feit dat het mijn gezicht warm and toasty houdt. Maar het aller mooiste vind ik dat de grootvader van mijn vriendin, die dementerend is, mij nog steeds herkent aan de hand van mijn baard en telkens er even naar wilt kijken en zich constant verbaast over het feit dat ‘een baard zo donker kan zijn’.

Hoe verzorg je je baard?

Ik knip hem regelmatig zelf bij, was geregeld met baardshampoo, kam deze vervolgens uit en gebruik af en toe baardolie of baardwax.

Ben je wel eens bij een barbershop geweest? Zo ja welke?

Niet bij de standaard barbershops zoals die nu bekend staan, ik ga wel wekelijks naar een Marokkaanse kapper en barbier: Rayan in ‘s-Hertogenbosch.

Wat betekent de baard voor je?

Dat is een vreemde vraag, die vraagt om een vreemd antwoord: mijn baard voegt extra karakter toe aan een toch al herkenbaar gezicht.

Wat vind je van debaard.nl?

Een leuk initiatief met een sterk en herkenbaar logo.

Wat zal je graag nog meer op debaard.nl willen zien?

Meer video (reports), wellicht dat jullie reporters barbershops in kunnen sturen die achteraf ook ratings geven.

Wil je nog iets kwijt over baarden?

Keep growing ‘em my brethren, maar wanneer vogels een nestje in je baard gaan bouwen dan zou ik ‘m toch eraf halen.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like