Geen categorie

De Rollende baard

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Het voetbalseizoen staat voor de deur en de strijd kan weer losbarsten. De strijd om de gouden schoen, beste club en natuurlijk de mooiste en beste baard. Niet voor niets is Gillete de sponsor van de VI bokaal voor beste voetballer. De afgelopen jaren hebben we weinig echt goede baarden gezien in Nederland. Voor de echte baarden moesten we naar Italië. Naar de held der helden, Andrea Pirlo! Deze man is een van de beste voetballers ter wereld maar had ook de beste baard in de voetballerij.

Het is tegenwoordig ver zoeken voor goede baarden. De voetballers kiezen liever voor een babybilletjes gezichtje en veel tatoeages in plaats van een goed sierlijke baard. Kijk naar Andrea. Die man ging steeds beter voetballen naarmate zijn baard langer werd. Een baard is eigenlijk de nieuwe EPO. De baard werkt prestatie verhogend en moet eigenlijk op de dopinglijst staan. Daarnaast is het voor een voetballer al bijna mogelijk om elke vrouw op de aardbol te versieren maar met baard komen de vrouwen gewoon op je af.

Binnen en buiten de lijnen werkt de baard als doping. Geen doping voor je haar zoals een bekend shampoomerk zegt maar doping voor je lijf, je stijl en je imago. Een goede voetballer kan niet iedereen zijn maar een goede baard is voor meer mensen weggelegd. Speel jij in het 7e van de plaatselijke voetbalclub als linksback dan ligt er een grote toekomst voor je. Laat je baard staan en de tegenstander zal ontzag voor je hebben. Ze zullen je de ruimte geven voor jouw zo befaamde rushes.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like