Movies

Deze maand wil je deze mannelijke Netflix series zien!

mannelijke series
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Vrijwel iedereen heeft tegenwoordig Netflix. Deze streamingdienst heeft een gigantisch aanbod aan films en series. Televisie en Internet komen steeds dichter bij elkaar. Je hebt zelfs mensen die helemaal geen TV meer kijken, maar alleen Netflix gebruiken. Wekelijks komen er nieuwe films en series bij, maar er verdwijnen er af en toe ook een paar. Welke mannelijke series moet je deze maand beslist kijken? Wij een selectie gemaakt!

1 Peaky Blinders

Peaky Blinders is inmiddels al een paar seizoenen bezig en het lijkt ons sterk dat je nog nooit van deze serie hebt gehoord. Als je toch die enkeling bent die deze killerserie nog niet gezien hebt, hieronder een korte introductie: De serie speelt zich af in jaren 20 in het Engelse Birmingham. In de stad is de Ierse zigeunerfamilie Shelby de baas. Deze familie wordt machtiger en machtiger en in het vijfde seizoen gaan ze zelfs internationaal! Het vijfde seizoen wordt begin volgend jaar verwacht.

2 La Casa de Papel

Deze low-budget serie van Spaanse makelaardij is een van de populairste series van het jaar. Het eerste seizoen kwam begin dit jaar uit en al gauw was de hele wereld in de ban van ‘La Casa de Papel’. Het verhaal? Een groep criminelen heeft hun ogen laten vallen op een buit van 2,4 miljard (!) euro. Onder leiding van de ‘professor’ overvallen zij de Spaanse munt. Ze stelen het geld niet, maar drukken het zelf. De spectaculaire serie kreeg een tweede deel en seizoen drie gaat er ook komen, een echte aanrader!

 

Lees ook: Het aantal sterren op Netflix zegt dus niets over de kwaliteit!

3 Altered Carbon

Altered Carbon is een ‘Netflix Original’, oftewel een serie geproduceerd door Netflix zelf. Voorheen waren deze Netflix Original producties vaak van mindere kwaliteit, maar tegenwoordig zijn ze echt steengoed. Daar is Altered Carbon het levende bewijs van. Deze serie is gebaseerd op de gelijknamige klassieker van Richard K. Morgan. Seks, liefde en verraad staan centraal en het verhaal speelt zich 300 jaar in de toekomst af. De maatschappij is zoals je je kunt voorstellen drastisch gemoderniseerd en technologie speelt een grote rol. Menselijke lichaam kunnen verwisseld worden en het bewustzijn kan worden gedigitaliseerd. Je kunt dus als het ware eeuwig leven.

In de serie volg je Takeshi. Hij is lig van een groep interstellaire strijders die werd verslagen door een andere groep. Zijn ziel oftewel geest is al honderden jaren bevroren in ijs. Een rijke man genaamd Laurens Bancroft brengt hier op een gegeven moment verandering in. Hij brengt Takeshi terug in leven op de voorwaarde dat hij moord oplost. En niet zomaar een moord, maar de moord op Laurens zelf… Een mysterieuze serie met prachtige special effects!

Wist je trouwens dat je Netflix bij een aantal providers zoals Telfort ook eenvoudig via het Tv menu kijkt? Wat is de serie die jij momenteel kijkt? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like