Geen categorie

Doe maar lekker kort alstublieft

Debaardguru
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Iets wat ik dagelijks hoor tijdens mijn werk als barbier is “doe maar lekker kort” of “er mag een flink stuk af hoor”. Meestal is dat al genoeg om je verwachtingen bij je nieuwe barbier om zeep te helpen want elke barbier interpreteert dit weer anders.

Zo had ik eens een klant die zei “doe je ding, maak er maar wat van”… Tip van de baardguru: meet thuis op met een liniaal of meetlint hoeveel cm je van je baard af zou willen hebben maar in de meeste gevallen zal eerst je vrouw geraadpleegd moeten worden (you know it’s true).

Wees ook realistisch! De keren dat een man bij me kwam met een foto van David Beckham of een ander beroemd baardje als voorbeeld is te vaak voorgekomen. Al helemaal als je baard of gezicht er totaal niet op lijkt.

Maar Guru, ik wil net zo’n baard als jij ! Tegen jullie zeg ik, kweken en je baard veel liefde geven.
Debaardguru

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like