Geen categorie

Hoe gedraagt een “echte” vrouw zich?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Ik heb de laatste tijd veel geschreven over de “echte” man. Deze man moest een baard hebben, grote sterke handen etc. etc. Maar hoe ziet een echte dame eruit? Vorige week had ik een verjaardag en ik gaf aan dat ik mijn vriendin gezellig zou meenemen. Uiteraard vond de jarige dit zeer gezellig en vroeg hij mij of mijn vriendin droge of zoete wijn dronk. Ik sloeg stijl achterover.. Hoe kan hij dit vragen? Denkt hij nou echt dat ik mijn vriendin niet geleerd heb wat wijn drinken is? Echte vrouwen, wat drinken echte vrouwen? Wat zijn eigenlijk echte vrouwen vanuit de ogen van de man? Vrouwen die wijn drinken omdat het hoort maar niet omdat ze het lekker vinden, die drinken zoete wijn. Een echte dame drinkt een goede droge of een rode wijn.

Doe je ogen dicht, uiteraard pas na dit artikel anders is het doorlezen een beetje moeilijk, en beeld je in dat je op een parelwit strand ligt. Je hebt een heerlijk koud biertje in je hand en aan de andere zijde ligt jouw meissie. Je drinkt natuurlijk niet alleen want een echte dame drinkt gezellig met de man mee. Wat drinkt de vrouw? De meeste mannen vinden dat “echte” vrouwen in dit geval een biertje in hun handen moeten hebben. Ik ben het daar niet mee eens, een echte vrouw is elegant en elegante vrouwen drinken geen bier. Mijn meissie zou een cocktailtje of een droge witte wijn in haar handen hebben. Na een hele dag zonnen en drankjes gedronken hebben besluit je om je om te gaan kleden en je vrouw mee te nemen naar een nabij gelegen restaurantje. Wat hoort een echte vrouw aan te doen? In mijn ogen hoort een vrouw in dit geval een luchtige, sexy jurk aan te doen met daaronder een mooi bijpassend lingeriesetje en sexy pumps met een (semi)hoge hak. Je wilt je meissie niets te kort doen en hebt een exclusief restaurant uitgekozen zodat ze niets te kort komt. Jullie gaan zitten en bestellen wat te drinken. In zo’n situatie hoort de dame geen thee te bestellen maar een heerlijk glaasje rode wijn of een verfrissende tonic, althans dat is mijn mening.

Na het voorgerecht komt de ober langs en die vraagt of jullie al een keuze hebben gemaakt voor het hoofdgerecht. Jullie hadden afgesproken niet te overleggen en vol verwachting kijk je je vrouw aan om te luisteren wat ze gaat bestellen. “Mag ik een t-bone steak van 600gram” zegt ze tegen de ober. Je weet niet wat je hoort en slaat wit weg, ze begint te lachen en zegt: “Geintje schat, ik neem een op de huid gebakken zalm”. Je begint weer kleur te krijgen en je geniet van haar bestelling. Wat een elegante dame heb je, een echte dame. Na het eten hebben jullie de buik vol en gaan jullie nog even hand in hand over het strand wandelen. Gezellig kletsend lopen jullie eenzaam op het donkere strand waarbij het gesprek een steeds spannender wending begint aan te nemen. In mijn ogen neemt dan man initiatief en begint aan te spelen op een hete avond. Het is niet heel netjes wanneer een dame zegt: “Die t-bone steak was lekker.. trek je broek is naar beneden, dan ga ik jouw t-bone ook even proeven”

Dit zijn een aantal voorbeelden waarvan ik vind hoe een echte vrouw zich moet of hoort te gedragen. Maar wat vinden jullie? Drinkt een “echte” vrouw bier? Hoe ziet een “echte” vrouw er in jullie ogen uit?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like