Geen categorie

Groomsday

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Het is maandagochtend, je blikt terug op wederom een succesvol weekend maar als je voor de spiegel staat blijken je tandpasta, deo en wax op te zijn. Nu sta je voor de keuze; te laat komen of onverzorgd de deur uit. Drukbezette mannen hebben geen tijd en zin om naar de winkel te gaan voor verzorgingsproducten en als we ’s avonds in de Albert Heijn staan denken we maar aan 1 ding: eten.

Het alternatief voor fysieke winkels is online verzorgingsproducten bestellen. Dit is echter onoverzichtelijk, tijdrovend en bovendien erg saai. Daarnaast los je het terugkerende probleem niet op: Je blijft vergeten je producten op tijd te bestellen.

Dankzij Groomsday is dit allemaal verleden tijd. Groomsday zorgt voor een snelle, overzichtelijke en betaalbare manier om je verzorgingsproducten op regelmatige basis te leveren. Daarnaast maakt Groomsday verzorging voor mannen eindelijk leuk.

drie boxes

Hoe het werkt?

Stap 1
Kies je box

Keuzestress!

Stap 2
Customize

Kies binnen enkele minuten uit ruim 300 speciaal door Groomsday geselecteerde A-merk producten. Je stelt je box een keer samen en bent klaar voor de rest van je leven.

Stap 3
Kies je profiel

Kies jouw eigen Groomsday en frequentie. Elke maand, elke zes weken of elke twee maanden, of wil je het gewoon een keer uitproberen?

IMG_5653

Als je de producten bekijkt zie je dat het ook vooral op scheren en verzorging is gericht en niet op baarden. Nu kunnen wij alvast wat moois meedelen. We zijn druk in gesprek met Groomsday om een vierde box toe te kunnen voegen en je kan vast al raden wat daar in komt…

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like