Lifestyle

Hoe kun je aan je trekken komen als je even zonder relatie zit?

Hoe kun je aan je trekken komen als je even zonder relatie zit
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Niet al onze relaties zijn duurzaam en voor altijd. Het gevolg is dat je periodes kunt meemaken waarin je geen partner hebt, en mogelijk ook geen seks zult hebben. Maar we blijven mannen met behoeftes, en hebben het simpelweg nodig om regelmatig te kunnen klaarkomen. Hoe kun je ervoor zorgen dat je in je relatievrije periode ook aan je trekken komt zonder enkel terug te hoeven vallen op het ouderwetse heren enkelspel? We zetten een aantal mogelijkheden voor je op een rijtje.

Friends with benefits

Geen relatie hoeft natuurlijk niet per se te betekenen dat er niemand is waar je seks mee kunt hebben. Het concept van ‘friends with benefits’, een seksmaatje zonder liefdesrelatie, is natuurlijk een fijn alternatief. Maar helaas heeft niet elke man iemand in zijn omgeving die daarvoor open staat. Bedenk goed wie je kent die ook geen partner heeft en test voorzichtig het water als je interesse hebt om met diegene het bed in te duiken. Wees vooral ook duidelijk over het feit dat je niet de bedoeling hebt er een relatie van te maken, anders haal je een potentieel drama binnen.

Tinder

Ook als je niemand kent die zin heeft een ‘no strings attached’ potje seks, kun je een poging doen om een seksmaatje te vinden, al is het maar voor een one night stand. Het makkelijkste kanaal hiervoor is de app Tinder. Daar zitten veel mensen op die uit zijn op een avontuurtje. Uitermate geschikt voor een snelle seksdate dus. Zorg uiteraard voor een verleidelijke profielfoto om de kans op een match te maximaliseren. Wees ook hierbij duidelijk over je bedoelingen.

Fleshlight Masturbator

Geen ‘friend with benefits’ beschikbaar en geen matches op Tinder? Dan kun je natuurlijk altijd nog alternatieve manieren om te masturberen inzetten. Misschien wel de leukste daarvan is de Fleshlight Masturbator. Deze heeft de vorm van een zaklamp en ziet er van buiten dus niet verhullend uit, maar binnenin zit een gesimuleerde vagina of anus die je kunt penetreren. Dat is allicht een stuk opwindender dan enkel je eigen hand gebruiken. De Fleshlight is in verschillende uitvoeringen gemaakt, gevormd naar de intieme delen van bekende pornosterren, waardoor het aanleggen van een collectie ook nog wel interessant is. Nu al zin in een Fleshlight kopen? Je gebruikt hem als volgt: voor gebruik warm je hem op met warm water. Vervolgens breng je wat glijmiddel aan, waarna je kunt penetreren. Het is geen vibrator, dus je moet wel zelf voor de beweging zorgen. Ben je klaar, dan haal je de binnenkant uit de huls en spoel je deze uit. Simpel, lekker en hygiënisch dus.

Penis Stimulator

Naast de Fleshlight kun je ook het masturberen een boost geven met een Penis Stimulator. Dit is een kapje dat je op je eikel kunt zetten. Er zit een afstandsbediening bij waar mee je het kapje kunt laten vibreren met behulp van de bullet vibrators. Het kapje is rekbaar en dus voor verschillende penismaten geschikt. Het is een luie, maar wel heerlijke stimulerende manier van masturberen. Om de Penis Stimulator te reinigen hoef je slechts het kapje uit te spoelen.

Aan je trekken komen

Prostaat Stimulator

Mannen die niet homo zijn sidderen vaak bij het idee dat er iets hun anus in gaat, omdat ze bang zijn dat dat ze minder mannelijk maakt. Die mannen vergeten of zijn zich er niet van bewust dat er langs deze weg een extra manier is om de man seksueel te stimuleren. Namelijk door het masseren van de prostaat. Dat is niet eenvoudig om met je eigen vingers te moeten doen, tenzij je extreem lenig bent. Ook hiervoor bestaat een speeltje: de Prostaat Stimulator. Het is een buttplug die je met wat glijmiddel inbrengt. Met behulp van een afstandsbediening kun je hem laten vibreren of stoten, zodat je prostaat gestimuleerd wordt. Het voelt in eerste instantie waarschijnlijk ongemakkelijk, maar zeker wanneer je er ook op de gewone manier bij masturbeert kan het leiden tot een explosief orgasme. Uiteraard maakt je het speeltje achteraf schoon. Dat doe je met speciale toycleaner en lauwwarm water.

Betalen voor seks

Geen seksmaatje kunnen vinden en even klaar met alleen maar door jezelf bevredigd te worden? Dan kan het dat de behoefte om seks met een echt mens te hebben groot is. Hoewel het je mogelijk de eer te na is om te betalen voor seks, is hier echt niets mis mee. Het is een cadeautje dat je jezelf kunt geven en ook best mag gunnen. Het is een privézaak die verder niemand wat aan gaat en waar niemand iets van hoeft te weten.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like