Geen categorie

Mannen worden opgelicht door vrouwen!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Het leven van een man is niet altijd even makkelijk. Regelmatig scheren, staand plassen, onverwachtse erecties en geklets van vrouwen aanhoren, maken het leven van een man verdomd moeilijk. Maar wat ons mannen sterk maakt is dat wij puur zijn. Wij zijn wie we zijn en daar is (bijna) niets aan gelogen.

Maar dit is niet het enige zware waar wij mannen mee te maken hebben. Wij mannen hebben ook veel te maken met oplichting. Oplichting in de puurste vorm van het woord. Voorgelogen waar wij bij staan en totaal geen mogelijkheid om daar iets aan te doen. Wie de dader is/zijn? De vrouwen in het algemeen. De vrouwen? Worden wij opgelicht door vrouwen? Ja beste mannen en niet te zuinig ook. Niets is wat het lijkt en wij trappen er met beide benen in. Je vraagt je vast af wat voor afkeer ik tegen vrouwen heb of wat ik voor ergs meegemaakt heb dat ik dit zo hevig stel. Niets, helemaal niets. Maar iemand moet eens de ogen openen van de mannen maar ook die van de vrouwen.

Waarom worden wij opgelicht door vrouwen? Bekijk eens de eerste tien vrouwen die jij om je heen ziet. Hoeveel van hen draagt er make-up? Ik gok, kleine schatting naar boven afgerond, alle tien. Je ziet iemand die middelen op haar gezicht smeert waardoor zij er anders uit gaat zien dan dat ze daadwerkelijk is. Niets is wat het lijkt. Maar is make-up het enige waarmee vrouwen ons voor de gek houden? Nee hoor, er zijn nog een aantal punten waarmee vrouwen ons voor de gek houden. Wat te denken van push-up bh’s, broeken die het buikje weghalen en haar billen op de juiste plek zet en de mega grote zonnebrillen waardoor we het gezicht niet eens meer zien. Ik heb het dan nog niet eens over alle cosmetische ingrepen gehad die, met name, vrouwen op hen lichaam laten uitvoeren. De cosmetische ingrepen heb ik bewust niet meegenomen omdat er tegenwoordig ook mannen zijn die hier niet vies van zijn. Pure vorm van oplichting. Wanneer je met een vrouw onder de douche staat zal de daadwerkelijke vrouw naar voren komen. Dan zal je haar haar voor het eerst zien zoals moeder natuur haar gemaakt heeft. Een tip voor vrouwen die dit lezen, mannen vallen op puur natuur. Uiteraard, er zijn mannen die op vrouwen vallen die met hun hoofd in een poederdoos zijn gevallen en niets voelen als ze tegen een muur aan lopen(lees: neptieten). Maar het grote gros van de mannen vallen toch echt op puur natuur. Een goed verzorgde vrouw hoeft geen ladingen make-up te dragen maar gewoon zichzelf zijn. Aan alle vrouwen: Stop met deze pure vorm van oplichting en laat je ware ik zien!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like