Geen categorie

MEMOIRES VAN EEN BARBIER #008 – DE BAARD GURU IN BERLIJN

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Zoals de meesten van jullie al wel weten ben ik onwijs kritisch op welke producten er worden gebruikt in mijn shops. Het aanbod in baardverzorgings producten is ontzettend hoog en de vraag naar degelijke producten blijft stijgen. Na lang zoeken vond ik de ultieme match.

Ik ging naar Berlijn om de mannen achter OAK Beard Care te ontmoeten. Dat ik een paar demo’s mocht weg geven en fotografen in de rij stonden om foto’s te maken verbaasde me. Al gauw bleek dat er in Berlijn een echte Barber scene nog niet is geland. De vraag, wanneer gaat je shop open in Berlijn, klonk me dan ook als muziek in de oren. Bijzonder mooi om in een vreemd land waar je niemand kent en de taal niet spreekt compleet volgeboekt te zijn en geweldig reacties op je werk mag ontvangen.

Met gepaste trots mag ik jullie vertellen dat ik nu :

OAK SELECTED BARBER

Op mijn cv mag zetten. Een mooie samenwerking waarbij vakmanschap en luxe verzorging hoog in het vaandel staan. Via deze weg kan ik nu een groter publiek voorzien van degelijke en eerlijke producten met professioneel advies.

Tip van De Baard Guru: de trein naar Berlijn is echt een helse trip. Na 4,5 uur vertraging, een flinke boete en een extra treinkaart ben ik toch thuis gekomen.

debaardguru

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like