Review

Review Original Barbam Baardolie

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Een aantal weken geleden werden wij gemaild/gebeld door de baarden van Original Barbam. Met de vraag of wij hun baardolie willen testen en er een review over te schrijven. Nu zijn we de laatste tijd heel erg druk geweest waardoor er iets minder op het blog is verschenen, maar gelukkig hadden we wel tijd om elke dag de olie te gebruiken en we kunnen alvast verklappen, wij zijn enthousiast.

We beginnen eerst even bij het begin, wie of wat is Original Barbam. Original Barbam is opgericht door drie bebaarde broers die besloten om hun passie, kennis en vaardigheden samen te laten komen om baardverzorging naar een hoger niveau te brengen. Het hebben van een baarden is een, maar het verzorgen ervan is een tweede. Na een aantal producten te hebben getest waren ze niet tevreden en hebben ze besloten hun eigen merk op te zetten.

Ze begonnen klein met alleen wat vrienden kennis te laten maken met de producten, maar die waren meteen enthousiast. Ze waren zo tevreden met de resultaten van de producten dat ze besloten dat ze dit wilden delen met de rest van de wereld. Met uitsluitend natuurlijke ingrediënten en de juiste samenstelling van oliën en boters, creëerden ze een must have baard olie.

Na het lezen van hun verhaal valt ons gelijk iets op, of dat ligt aan ons. Maar we hebben het idee dat heel veel mannen met baarden die al langer bezig zijn of pas net ermee beginnen nog geen idee hebben dat er überhaupt verzorgingsproducten bestaan voor baarden. Kom op baarden verzorg die mannelijkheid eens! Goed back to the point.

This week we’re going to test the products of @originalbarbam #originalbarbam #beardoil #beardbalm #beard

A video posted by DEBAARD.NL (@debaardnl) on

We zeiden stuur maar op en dan zien we wel even. Het pakketje kwam iets later binnen en na het openen waren we al redelijk enthousiast. Het pakketje zag er goed en verzorgd uit. Er zat een kam in, baardbalsem, snorrenwax en natuurlijk de baardolie. Wat ons gelijk opviel, er zit standaard een pipet op de baardolie maar ze hebben er ook los een spray bij gedaan, hierdoor kan je zelf bepalen wat jij fijn vindt om te gebruiken. Is een klein detail maar wel een originele. Het flesje ziet er goed en verzorgd zwart uit. Is weer eens wat anders dan doorzichtig, bruin of groen. Wij zijn zelf fan van de pipet dus dat is ook de enige die we hebben gebruikt. De olie ruikt goed is niet te waterig (wat wij zelf fijn vinden) en het smeert goed door je baard. Daarnaast viel het ons vooral op dat de geur lang in je baard bleef zitten, hij was niet snel vervlogen. Altijd een plus punt. Originele Barbam baard olie is een must have voor elke type baard. Deze olie zorgt ervoor dat uw baard de behandelingen krijgt die het verdient. Originele Barbam baard olie voedt de haarzakjes en de huid met essentiële oliën, vitaminen en mineralen, die essentieel zijn voor een gezonde baard. Originele Barbam baard olie geeft de baard een zachte touch, frisse geur en een gezonde uitstraling. De geur is mediterraan die dennennaalden en verse citrusvruchten met groene thee-extract bevat en op de een of andere manier beviel ons die geur wel. Terwijl we daarvoor nooit zo van de citrus waren. Helaas kunnen we geen gebruik meer van het potje maken, we hebben hem vanmorgen omgetikt met de dop eraf. 3 kwart potje weg… 🙁

A real man’s essentials make sure you get yours at www.barbam.nl Beardoil with a fresh citrus scent and great care for…

Posted by OriginalBarbam on dinsdag 28 juli 2015

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like