Review

Review Oak Baardborstel

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Vandaag hebben we de Oak Baardborstel gereviewd.  Deze borstel is mooi verpakt in een rond rood/witte kokertje. Zodra je de koker opent komt daar de baardborstel tevoorschijn. Het eerst wat ons opviel is de grootte. We hadden de baardborstel toch iets groter verwacht. Maar eenmaal uit de koker valt de borstel lekker in de hand.

Toch als je de baardborstel voor het eerst ziet heb je het idee dat je een paardenborstel hebt gekocht. Het heeft ook iets weg van een staalborstel. Maar als je eenmaal begint met kammen merk je dat er goed over de borstel is nagedacht. Omdat het hele harde haren heeft en daarom dus wat weg heeft van een staalborstel worden je haren er wel snel zachter van.

De baard is gemaakt van geolied eikenhout waar het logo van Oak Beard Care in is verwerkt. Net als de Oak baardzeep merk je gewoon de kwaliteit en aandacht die er aan dit product is gegeven. Wat we sowieso fijn vinden is dat deze borstel wat groter is en daardoor lekker stevig in de hand ligt. Daarnaast gaan de haren van de Oak borstel een beetje met je eigen baardharen mee waardoor die er lekker doorheen kamt. Bij andere kammen hebben we nog wel eens dat die blijft steken en een paar haren meeneem. Ook geeft het een goed gevoel dat de kam je baard gelijk een stuk zachter maakt.

De Oak Baardborstel houdt de baard in vorm, verzacht de haren direct tijdens gebruik en verwijdert losse haren. Door het grote handvat, ligt de borstel comfortabel in de hand, zodat deze gemakkelijk zijn weg vindt door de elke baard. Verschillende lengte haren gemaakt van wilde-zwijnen-haren met extra grote gaten tussen de borstelharen waardoor het baardhaar optimaal “gepakt” wordt. Regelmatig borstelen vitaliseert de huid, stimuleert de talg productie en voorkomt een droge baard.

De Oak Baardborstel is te koop bij Jackz.nl

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like