Review

Review BaByliss For Men Styling kit X-10

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

De X-10 baardtrimmer van BaByliss. Bij het openen van de verpakking valt het direct op, een enorme hoeveelheid aan accessoire opzetstukken. Dat is dan ook een belangrijk positief punt. Er zit een handleiding bij maar die is helaas niet heel overzichtelijk. Na alles eens goed uitgestald te hebben is de logica echter snel te vinden. Daarmee wordt direct voorkomen dat ik met een scheerkop voor het lichaam mijn baard te lijf ga. Dus ook voor de mindere kenners moet dit geen probleem zijn.

Maar zoals eerder gezegd springt de compleetheid eruit naar voren:

  • Vast scheermes: 2 Opzetkammen: 2 – 14 mm & 3 – 15 mm (precisie: 0.5 mm)
  • 1 Precisie snijgeleider met 6 standen (0.5 – 3 mm): voor een 3-dagen baardje
  • Precisietrimmer 7 mm: voor styling, details en het bijwerken van de baard
  • Bodygroom met dubbele scheerkop + opzetkam
  • Kleine scheerkop (18 mm): voor het gezicht
  • Neus- & oor trimmer

Daarnaast is er een opberghouder waar je alle onderdelen in kan opbergen. De koppen passen er allemaal in maar de kleinere opzetstukken hebben niet een directe plek wat een beetje vreemd overkomt.Wisselen van kopstukken is vrij eenvoudig al was dat in het begin ook even wat proberen. Daarnaast is het apparaat waterdicht dus ook goed te gebruiken onder de douche.BaByliss geeft 3 jaar garantie wat mij vertrouwen geeft. Daarnaast begreep ik laatst van iemand anders dat het met de service van BaByliss wel goed zit (had zelf iets kapot gemaakt maar kreeg gratis een nieuw onderdeel).

Het trimmen zelf

Het trimmen van de baard bevalt met dit apparaat goed. Ik gebruik zelf het scheermes met de preciesgeleider (0,5-3 mm) en deze werkt goed. Wel moet je hem af en toe goed spoelen, want er blijven anders wat haartjes tussen de messen of het kopstuk zitten. De neus- en oor trimmer is een handige toevoeging.

Wist je dat…
… je de Styling Sets van BaByliss For Men ook onder de douche kunt gebruiken? Ze zijn namelijk
waterproof en dus zelfs in de buurt van water inzetbaar!

De bodygroom vond ik minder goed werken. Overige onderdelen heb ik tot op heden nog niet gebruikt. Wat ik me wel afvraag is of bij veelvuldig wisselen van de koppen het apparaat waterdicht blijft. De lange garantietermijn zorgt er echter voor dat ik hier wel vertrouwen in heb. De accuduur is tenslotte redelijk maar niet uitzonderlijk lang.

De BaByliss For Men Styling Kit X-10 is hier te koop.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like