Review

Review Bettermensch Baardolie

Review Bettermensch Baardolie
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Vorige week hadden wij weer een leuke verrassing in de brievenbus zitten. Het was de baardolie van Bettermensch. Misschien is dit merk nog niet heel bekend maar het is een Nederlands merk die naast baardolie ook haarboter. Vandaag behandelen wij alleen de baardolie.

Better Mensch is opgestart in 2014 door Mark Hermsen. Toen bij hem het besef daagde dat een persoon nooit mag stoppen met groeien en ontwikkelen. Het doel werd al snel om producten te ontwikkelen die jou direct helpen je beter te voelen. Want een gezonde geest en gezond lichaam is de allereerste stap in jouw ontwikkeling als persoon.

De baardolie komt in een mooi bruin glazen flesje. Het geheel ziet er goed en verzorgd uit. Goed flesje,  mooi etiket en een goede dop. Uiteraard is ook hier weer een pipet aanwezig die ons goed bevalt. Doet goed en je kan er goed in doen om in een keer je hele baard te verzorgen. Zoals alle andere baardolieen doet deze ook gewoon weer wat het moet doen, verzorgen. Laat het lekker ruiken, maakt de haren gladder en verzorgd de huid eronder.

Wat wij lekker vinden aan deze baardolie is dat die wat dikker is, dit is natuurlijk een persoonlijke voorkeur. Maar wij hebben de olie liever wat dikker dan richting het waterige. We moesten wel gelijk aan onze jeugd denken toen we de olie in deden. Het ruikt ergens een beetje naar vicks vaporub, dat spul wat je moeder altijd op deed als je verkouden werd. Tenminste de onze ;). Je moet er van houden maar wij vinden het wel lekker.

De volgende ingrediënten zitten erin:

  • Avocado olie voor een klein beetje glans en volheid van de baard.
  • Jojoba olie voor de hydratatie van de haren en haarzakjes.
  • Marokkaanse zwartzaad olie omdat dit bomvol vitamines en andere werkzame stoffen zit. Wordt al eeuwen gebruikt!

Wij hebben de geur ‘Mannelijke kruiden’ gekregen, een combinatie van Rozemarijn, ceder en kruidnagel. En wie wilt er nu geen mannelijke kruiden in zijn baard.

baardoliegif_300

Al met al is dit gewoon een hele goede olie. Het ziet er goed uit, voelt goed aan en doet wat die moet doen. Misschien word het maar eens tijd dat we de baardolie top 10 gaan maken. Want het overzicht verdwijnt zo een beetje van alle soorten die er zijn.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like