Lifestyle Baarden

People’s Choice Award voor barbershops

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Vanaf vandaag, 20 april, kun je gaan stemmen op de beste barbershops van Nederland en België. Barbershops zijn tegenwoordig super populair, maar BarberSociety en WieWatHaar vinden dat het herenvak nog beter in beeld mag komen. Daarom hebben zij de Barbershop Award in het leven geroepen die de beste gewaardeerde barbershop of herenkapsalon bekroont.

De BSL People’s Choice Barbershop Award 2017, powered by Wahl gaat dus vandaag van start. Mensen kunnen tot 20 juni hun favoriete barbershop beoordelen op www.wiewathaar.nl. De barbershop met de hoogste score (bepaald door aantal reviews en score) krijgt op zondag 25 juni tijdens BarberSociety Live in de Westergasfabriek te Amsterdam de prijs.

Klant is koning

Er is bewust voor een People’s Choice Award gekozen, omdat de klanten centraal staan bij de wedstrijd. Zij zijn natuurlijk het belangrijkste voor een barbershop of herenkapsalon. WieWatHaar en BarberSociety staan achter het idee om meer aandacht te besteden aan dit mooie vak.

Media-aandacht

Veel mannen gaan nog steeds naar een gemengde kapsalon of laten zich thuis knippen en dat is gewoon zonde. Elke man verdient het om geknipt te worden in een professionele barbershop, al is het alleen al voor de ervaring. De barbershops en herenkapsalons die meedoen krijgen door deze wedstrijd veel aandacht, wat al een prijs op zich is. De echte winnaar krijgt naast de award een prijzenpakket die mede mogelijk wordt gemaakt door Wahl. Maar ook PR- en media-aandacht en alle reviews zullen blijvend zorgen voor een betere online vindbaarheid. De winnaar mag een jaar lang de titel en het logo gebruiken.

Werken aan je online reputatie

Doordat alle reviews op WieWatHaar.nl worden geplaatst kun je als barbershop je klanten beter leren kennen, maar kun je ook nieuwe klanten trekken. De website trekt dagelijks veel bezoekers en zien ook de reviews. Je bouwt dus mee aan je online reputatie. Marc van de Hare, oprichter van BarberSociety en eigenaar van Van de Hare Amsterdam Barbers, heeft hier ervaring mee. Hij heeft namelijk veel klanten gekregen via WieWatHaar.

Deelname barbershops

De deelname aan de wedstrijd voor barbershops en herenkapsalons is helemaal gratis. Als je een review wilt achterlaten voor je favoriete barbershop kun je dat hier doen. Mocht jouw barbershop er nog niet tussen staan, dan kan hij zich nog altijd aanmelden gedurende de verkiezingsperiode ( 20 april tot 20 juni). Deelnamevoorwaarden, promotiemateriaal en tips zijn hier te vinden.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like