Geen categorie

Review barbershops

Review barbershops
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

We hebben natuurlijk al een keer in de zoveel tijd reviews van producten die we aanbieden in Mansly. Nu willen we hier een andere variant aan gaan toevoegen. Zoals van de week ook al in de volkskrant stond, zijn barbershops gewoon de plek om als man heen te gaan om je haar en baard te verzorgen. Wat ons idee dan ook is om reviews te gaan plaatsen van barbershops.

Alleen kunnen we dit niet alleen. Alleen al bij ons op de site staan er ongeveer 36 en dat zullen er vast nog wel wat meer zijn. Daarom hebben we jullie hulp nodig. Wie voelt zich geroepen om een barbershop te reviewen? Denk hierbij aan sfeer, klantvriendelijkheid, locatie, drank keuze en prijs. De exacte criteria moeten we nog even fine tunen. Elke barbershop zal dan vanuit het test paneel een cijfer krijgen. Op deze manier willen we de top 10 van barbershops in Nederland in kaart gaan brengen.

Onze vraag aan jullie is dus, wie voelt zich geroepen en zal het leuk vinden om hier aan mee te doen? Stuur dan even een mailtje naar info@debaard.nl t.a.v. Review barbershops.

Uiteraard verwachten we van jullie wel een eerlijk oordeel en niet alleen maar tienen geven omdat het je vrienden zijn. We proberen een zo eerlijk mogelijk oordel te geven.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like