Review

Review Philips Series 5000 Baardtrimmer

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Vandaag hebben we een review van een product waarvan je misschien denkt, huh wat doet dat op debaard.nl? We snappen je verbaasdheid, maar vergeet niet dat een baard uit verschillende lengtes bestaat. De naam zegt het al “stoppel”baard is ook gewoon een baard. En sommige mannen moeten hun baard netjes op lengte houden voor een functie of om andere redenen. Vandaar vandaag deze review over de Philips BT5205/16 Baardtrimmer.

De verpakking ziet er god verzorgd uit, de baardtrimmer komt er goed uit. Daarnaast valt ons gelijk iets op. Tot 70 minuten scheren, dat is altijd goed. Niets is zo vervelend als je na 3 scheerbeurten alweer moet opladen. Alleen het “Cuts 50% faster” zegt ons niet zoveel, maar daar komen we vast snel genoeg achter.

We openen de verpakking en halen de trimmer eruit. We moeten gelijk toegeven, hij ziet er goed uit! De trimmer zal niet misstaan in een Audi of Mercedes. Al ga je hem daar natuurlijk niet bewaren. De trimmer voelt goed en stevig aan, hij is niet te zwaar maar ligt goed en lekker in de hand. Met de draaiknop in het midden van de trimmer kan je aangeven hoeveel millimeter je wilt scheren. Je hebt de optie van 0,4 tot 7 millimeter. Wij raden natuurlijk aan dat je altijd voor 7 millimeter gaat, kom op je moet wel een beetje baard houden.

Verder zit er een knop op om hem te starten en te stoppen. Daaronder zit een handig led lampje die aangeeft of je nog voldoende batterij hebt. Het enige wat we ons toch af vragen, komen er ooit trimmers op de markt die minder of geen geluid maken? Dat zal toch wel een hoop schelen. Blijft een naar geluid als baarddrager…

De trimmer is soepel in de omgang en trimt de haren goed en makkelijk weg. We hebben niet echt iets gemerkt van de “cuts 50% faster” maar er zal vast een technologie achter zijn die dit doet. De trimmer rukt de haren niet uit je kaak maar doet ze netjes korter maken zonder al teveel moeite. Naast dat je je baard kan trimmer kan je ook het bovenste kapje eraf te halen om alles heel kort te maken, een echte stoppelbaard. Kapje klik je er makkelijk weer op.

We moeten zeggen dat we aangenaam verrast zijn door deze trimmer. Meeste trimmers zijn toch redelijk prijzig, oke je doet er lang mee maar toch, het is en blijft een investering. Maar deze trimmer is al verkrijgbaar voor €53,95.

Overall een prima trimmer als jij je baard netjes moet houden voor je functie of om andere redenen. Niet teveel toeters en bellen. Gewoon een apparaat wat doet waarvoor die is bedoelt.

Samen met Philips hebben we nu een mooie deal voor jullie. Koop nu de BT5205/16 en ontvang gratis de  Philips neus- en oortrimmer (NT1150/10) t.w.v. 15,99. Gebruik hiervoor actiecode DEBAARD. De Philips BT5205/16 Baardtrimmer  is hier verkrijgbaar. (Deze actie is helaas niet meer geldig).

Lees ook: Beste baardtrimmer 2020: onze top 10

*tijdens het schrijven en maken van deze review is geen echte baard gesneuveld, we hadden een vrijwilliger gevonden met een kort baardje.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like