Review

Review SLC Baardolie

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

We hebben nu een tijdje de baardolie van SLC mogen gebruiken en daar hebben we natuurlijk weer onze mening over. Maar eerst een stukje voor geschiedenis, wat is SLC. SLC staat voor She Lost Control Brand (SLC) en is een nieuw onafhankelijke kleding bedrijf gevestigd in Nederland. Ze bieden de wereld met unieke items. Als je van van baarden, pocket tees en vesten houdt, dan ben je op de juiste plaats!

De missie van SLC is om de best mogelijke kwaliteit kleding te bieden. Het is niet alleen de ontwerpen die de aandacht trekt. Zij werken met de beste producten om dit werkelijkheid te maken. We proberen dit te behouden en maken het merk beter en beter. Met de beste methoden voor het bedrukken voor onze portemonnee, de hoogste kwaliteitslabels en de zachtste kleding die je ooit hebt gevoeld. Maar ze bieden niet alleen maar kleding aan, ze hebben ook 2 varianten van baardolie in het assortiment. De
SLC BEARD OIL (RELAXING CEDAR) en de SLC BEARD OIL ( SWEET CITRUS). Wij hebben afgelopen tijd de SLC BEARD OIL ( SWEET CITRUS) geprobeerd. Als je het voor het eerst ziet heeft het wat weg kwa uitstraling van de Damn Good Soap baardolie met pipet en daar is natuurlijk niets mis mee. Het is een mooi glazen flesje met een goede pipet. De pipet werkt voor ons echt super. Het kan nog wel eens per merk verschillen en eigenlijk doen ze allemaal hetzelfde, maar op de een of andere manier werkt deze pipet gewoon net even iets lekkerder dan andere die we geprobeerd hebben.

We schrokken wel een beetje toen we de baardolie voor het eerst in onze baard smeerden, we hadden namelijk nog niet door dat het de citrus variant was. En we kunnen iedereen melden, die geur is goed aanwezig. Zelf zijn wij er niet echt van. De geur moet juist iets mannelijks  hebben en niet dat je net het Radler biertje  van je vriendin door je baard hebt gegooid. Maar ook bij dit weer, dat is voor iedereen persoonlijk. De baardolie smeert lekker uit en lekker door de baard en doet uiteraard ook waar het voor is, je baard verzorgen. We merkten wel dat deze olie minder lang vettig/aanwezig blijft en dat we eigenlijk na een aantal uur al het gevoel hadden dat de olie niet meer aanwezig was in de baard. Dit is toch jammer. Wij zijn er zelf meer van dat het langer aanwezig is. Maar aan de andere kant waren we er ook weer blij mee want daardoor was die citrus geur ook weg.. De andere variant moeten we nog proberen daar hebben we dus nog geen oordeel over.

Ingrediënten: Jojoba (zuiver), Almond (zuiver), Patchouli (essentiële olie), Castor (zuiver), vitamine E (zuiver), lavendel (etherische olie), Sandelhout (essentiële olie), Geranium (essentiële olie), Citrus (essentiële olie)/Cedar(essentiële olie).

Het flesje komt goed en degelijk over omdat het van glas is. Voelt kwalitatief goed aan. Daarnaast is de pipet echt super. Mocht je dus van citrus houden en dat de olie minder lang in je baard blijft, dan is deze baardolie perfect voor je. En het is natuurlijk mooi om weer een Nederlandse baardolie brouwer te ondersteunen.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like