Review

Stropdassen en baarden

Stropdassen en baarden
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Een tijdje terug kregen wij de vraag van Only for Men of wij een aantal stropdassen wilden uitzoeken om hier een review over te schrijven. Het eerste wat in ons op kwam is, waarom wij? Maar na eigenlijk maar 10 seconden nadenken wisten we het antwoord al. Stropdassen en baarden gaan perfect samen. Bekijk hiervoor nog maar eens baarden in pak. Maar waarom we hier ja op hebben gezegd is omdat dit perfect bij ons beeldmerk/logo past. Een baard met een stropdas. Voor wie dat nog niet door hadden, de A in het logo is ook gelijk een stropdas.

Wij mochten drie stropdassen uit het assortiment kiezen. We hebben drie verschillende stijlen gekozen, al zeggen we het zelf. Een stijlvolle, een zakelijk en een awesome stropdas.

We dragen eigenlijk nooit stropdassen maar de awesome stropdas is toch wel gelijk onze favoriet.  Mooi donkerblauwe stropdas met een badass logo erop.

Je kan een stropdas natuurlijk voor vele gelegenheden dragen, het is niet altijd alleen maar voor een bruiloft of sollicitatie gesprek. Het kan natuurlijk ook dat je het graag draagt omdat het je meer zelfvertrouwen geeft of omdat je stijlvol naar een dure club gaat.

*let niet op de knopen, de was de eerste keer dat wij een stropdas zelf hebben omgedaan.

Only for Men heeft een groot aanbod van stropdassen. Onze favoriet is toch wel de awesome stropdas van Dutch Dandies. Natuurlijk vraagt elke gelegenheid voor de juiste stropdas.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like