Tech

Telefoon zonder abonnement wordt steeds beter

Telefoon zonder abonnement
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

De smartphone van 2019 wordt steeds duurder. Voor het luxe segment is dat misschien wel waar, maar voor het goedkope segment helemaal niet. Want met de komst van 1K smartphones van Apple en Samsung is het budget segment flink verbeterd. Beter koop je dus een telefoon zonder abonnement.

Vroeger was het normaal om een duur telefoon abonnement af te sluiten en twee jaar met je smartphone te doen. Men kocht eigenlijk alleen een eenvoudige GSM los. Vandaag de dag zijn de mid-range telefoons goed genoeg om er mee dan twee jaar mee vooruit te kunnen. Ze zijn ook krachtig genoeg voor games, groot genoeg voor multi-tasken en goedkoop. Neem bijvoorbeeld de nieuwe Samsung Galaxy A lijn. Stuk voor stuk uitmuntende telefoons met goede specificaties en een aantrekkelijke prijs.

Waar moet je op letten

Wanneer je een telefoon zonder abonnement koopt wil je er zeker van zijn dat je lang met de smartphone vooruit kunt. Je kunt dan ook het beste kiezen voor een van de betrouwbare merken in het middensegment. De keuze gaat dan al snel naar Nokia of Motorola. Twee merken die niet meer weg te denken zijn voor liefhebbers van een los toestel. In 2019 is de keuze nog ruimer. De enorme concurrentie in de smartphone wereld zorgt ervoor dat fabrikanten hun budget telefoons rijker uitrusten. Nu kun je dan ook kiezen voor betrouwbare budget telefoons van Huawei en Samsung. De nieuwe Samsung Galaxy A lijn bestaat bijvoorbeeld uit een stel goedkope telefoons die je eenvoudig zonder abonnement koopt. De Samsung Galaxy A40 kost nog geen 250 euro en beschikt luxe specificaties.

Vandaag de dag worden de goedkope telefoons steeds beter.

Tegenwoordig kun je voor 250 euro al een complete smartphone kopen. Een toestel met krachtige processor, luxe ontwerp en behuizing van metaal of glas. De prijs van telefoons staat al jaren onder druk en dat is voor de consument wel zo prettig. In de afgelopen jaren zijn er naast de bekende merken zoals Sony, LG, HTC en Samsung goedkope merken bij gekomen. Merken zoals Oppo, Vivo, Xiaomi en Huawei maken krachtige telefoons voor weinig geld. Het zijn goedkope toestellen en zeer geschikt als telefoon zonder abonnement. Maar ook als je een telefoon in deze prijsklasse wilt bestellen met abonnement biedt het voordelen. Je koopt dan namelijk een mobiele telefoon zonder BKR registratie.

Tofste telefoon zonder abonnement

Sta je op het punt om je abonnement te verlengen? Zoek je een nieuwe smartphone? Dan zijn dit de beste telefoons van nu die je zonder abonnement prima kunt kopen. Een abonnement zonder telefoon is veel goedkoper.

De beste allround telefoons van dit moment is de Samsung Galaxy A40. De gloednieuwe smartphone heeft moderne behuizing een schitterend AMOLED beeldscherm. De Samsung is razend snel en heeft krachtige camera’s. Nokia biedt ook veel waar voor je geld. Een Nokia 3 Plus 2018 los zonder abonnement kost nog geen 200 euro. Daarvoor krijg je een zeer compleet toestel met moderne behuizing en goede specs. De flinke accu levert een goede accuduur en met de dual hoofdcamera schiet je prachtige foto’s. Misschien wel de tofste telefoon die je eenvoudig koopt zonder abonnement is de Motorola Moto G7 Power. Het is een krachtige telefoon met een mooi groot beeldscherm en krachtige spec. De enorme 5000 mAh accu levert een ongekende gebruiksduur en zorgt ervoor dat je dagen met deze telefoon rondloopt zonder opladen.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like