Lifestyle Tech

Zeer bijzondere en unieke platenspeler genaamd Wheel

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

De platenspeler is terug van weggeweest. Bijna elke electronica zaak of hippe winkel heeft een platenspeler in zijn assortiment. Er worden sinds jaren weer meer lp’s verkocht dan ooit. Het is bijna een must om een platenspeler te hebben.

Maar zoals het met alles gaat wil je soms gewoon iets anders dan andere (ook al is de functionaliteit hetzelfde). Dan hebben wij goed nieuws voor je. Wheel – gemaakt door het Nederlandse bedrijf Miniot – is een ronde analoog platen/vinyl speler. De speler is net iets groter dan een LP. Alles wat je nodig hebt zit in het apparaat verwerkt. De functies van het apparaat zitten in de stok boven de plaat verwerkt.

Het werkt als volgt: draai eraan om de plaat af te spelen, nogmaals draaien voor volume aanpassing, tikken aan de zijkant voor een andere nummer of terug te gaan naar de vorige. Efficiëntie op zijn best.

Ook over het aansluiten is nagedacht. Alle output instellingen zitten onder aan het design. Zo kan je gemakkelijk snoeren aansluiten. De wheel kan ook horizontaal of verticaal worden neergezet.

De platenspeler is te koop vanaf €806.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like