Lifestyle

11 dingen die schijnbaar van invloed zijn op de smaak van je sperma

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Waar smaakt sperma naar? Dat is iets wat de meeste mannen liever niet zelf hoeven ervaren, maar we vinden het wel prima en zelfs wenselijk als onze sekspartner dat wel doet. Het blijft immers opwindend als je in de mond van je partner mag klaarkomen, en vaak kan het ons dan niet eens wat schelen hoe de smaak van ons sperma eigenlijk is. Maar denkt je sekspartner vast anders over, en waarom zou je niet je best doen om het voor haar of hem aangenamer te maken? Een aantal zaken schijnt de smaak van sperma te verbeteren of juist verslechteren. We zetten er een aantal op een rijtje.

Wel doen: meer peterselie eten

Peterselie is eigenlijk zo’n net-niet-kruid dat er vooral feestelijk uitziet maar qua smaak weinig doet. Toch heeft het wel invloed op de smaak van iets anders. Je sperma wordt er namelijk zoeter van wanneer je peterselie eet. Dus dat wordt een verse salade met peterselie vanavond.

Niet doen: asperges eten

Asperges, nou ja… je weet wat het kan doen met je urine. Een vergelijkbaar effect heeft het ook op je zaad. Dat wil je iemand die zo vriendelijk is om jou oraal te bevredigen toch zeker niet aandoen?

Wel doen: veel water drinken

Kijk, sperma lekker laten smaken is natuurlijk ondoenlijk, maar de smaak verbeteren kan wel. Eén manier om dat te doen is door voldoende water te drinken. Dat zorgt er namelijk voor dat de afvalstoffen in het lichaam afgevoerd kunnen worden en voorkomen dat de geur en smaak van je zaad onaangenamer wordt. Eén klein minpuntje hieraan: van veel drinken moet je veel plassen, en dat is niet welkom om het moment dat je ding even ergens anders voor nodig hebt.

Niet doen: koffiedrinken

Koffie is natuurlijk heerlijk, en wij mannen houden we een pittige, sterke bak koffie. Daar kunnen we enorm van genieten en daar is niets mis mee, maar cafeïne heeft zo z’n bijeffecten. Ten eerste gaat je bloeddruk ervan omhoog, en tweede wordt je sperma er bitterder van. Houdt jouw sekspartner wel van een IPA-biertje, dan is dit misschien niet zo’n probleem, maar anders raden we koffie toch af.

Wel doen: fruit eten

Zoals je vast wel weet zit fruit vol met natuurlijke suikers, vitaminen en mineralen. Deze helpen niet alleen om je lichaam te zuiveren, maar ook om je het sperma zoeter maken. Vooral ananas helpt om voor een zoetere smaak te zorgen. Veel dichter in de buurt van een acceptabele smaak zal je waarschijnlijk niet komen. Opmerkelijk genoeg zorgt ook citroen voor een zoetere smaak.

Niet doen: roken

Roken is natuurlijk sowieso niet goed. Je gaat daar zelf al niet lekker van ruiken, laat staan dat je sperma er beter van wordt. Dat wordt er muf van, en dat is misschien nog wel erger dan bitter of zout.

Wel doen: pepermunt eten

Van pepermunt wordt niet alleen je adem frisser. Nou ja, we zeggen niet dat je sekspartner daarna niet meer hoeft te tandenpoetsen, maar je sperma wordt wel zoeter van pepermunt.

Niet doen: zwavelrijk voedsel eten

Je kent Maggi wel. Dat versterkt de smaak van bijvoorbeeld je soep, en dat kan heel welkom zijn. De smaak van je sperma versterken is het tegenovergestelde van wat je wilt. Vermijd daarom voedsel waar veel zwavel in zit, zoals eieren, bloemkool en broccoli, want deze versterken de smaak van je sperma op een onwelkome manier.

Wel doen: cranberries eten

Cranberries zijn natuurlijk behoorlijk zuur en daarom niet voor iedereen. Je zou denken dat je zaad er zuur van wordt en daardoor juist onaangenaam gaat smaken, maar dat is niet helemaal zo. Cranberries helpen om de pH-waarde van je sperma op peil te houden, en dat resultaat juist in aangenamere smaak.

Niet doen: rood vlees

Veel mannen zijn dol op een groot stuk rood vlees. We weten precies hoe we onze biefstuk willen en zijn koning van de barbecue. Nu is rood vlees sowieso al niet zo gezond voor hart en vaten, maar ook je sperma wordt er niet aangenamer van smaak door. Het wordt er namelijk zouter van.

Wel doen: selderij eten

Eigenlijk is het niet voor te stellen dat je zaad beter gaat smaken van selderij, maar toch is het zo. Selderij is hoog in vitamine C, en daardoor maak het je sperma minder zout. Als je dan toch een biefstuk moet eten, is een salade met selderij ernaast een goed idee ter compensatie.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like