Lifestyle

5 manieren voor een nieuwe look (met een beetje hulp)

5 manieren voor een nieuwe look (met een beetje hulp)
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Moeder Natuur heeft het niet altijd even eerlijk verdeeld. Natuurlijk gaat het om de binnenkant, maar als je in de spiegel kijkt had je bepaalde lichaamskenmerken wellicht net wat anders willen zien. Vreemd is dat niet, want dat heeft zowat iedereen. Zelfs Brad Pitt zal weleens in de spiegel kijken en een minder gevoel krijgen, zeker nu de jaren ook voor hem beginnen te tellen. Bovendien heeft iedereen in Hollywood een stempelkaart bij de plastisch chirurg. Daar hoef jij nog niet direct heen, met deze 5 tips kun je je look namelijk ook een beetje bijschaven.

Een nieuwe baard

Vroeger werd het door veel mensen als een beetje smoezelig gezien, maar tegenwoordig zijn baarden helemaal hot. Dat is al een tijdje zo, en het valt nog altijd goed in de smaak, zowel bij mannen als bij vrouwen. Nu heeft niet iedereen een volle baard zoals Ruud van Nistelrooij. De haren kunnen onevenredig verdeeld zijn. En heb je een litteken in je gezicht, dan groeien op die plek waarschijnlijk ook wat minder haren. De oplossing is een baardtransplantatie.

Het werkt hetzelfde als bij een haartransplantatie. Uit een rijk bezaaid donorgebied worden haarzakjes gehaald, die op het te behandelen gebied worden ingebracht. Het is een permante oplossing, zowel voor de snor als de baard. Bovendien ziet het resultaat er zeer natuurlijk uit.

Nieuw kapsel

De term haartransplantatie is daarnet al gevallen. Het merendeel van de mannen krijgt te maken met haaruitval. Dit kan op enkele plekken zijn, maar er zijn ook mannen van een jaar of 30 die nauwelijks meer hoofdhaar hebben. Hier doe je niks aan, tenzij je voor een haartransplantatie kiest.

Na een of meerdere behandelingen heb je weer een volle bos. Goedkoop is het niet, maar een haartransplantatie kan een leven veranderen, en dat is onbetaalbaar.

Ooglidcorrectie

De tand des tijds weet uiteindelijk iedereen te vinden. Oogleden zijn daar extra vatbaar voor. Ze gaan hangen, en als je dit eenmaal weet lijkt het met de dag meer te worden. Een ooglidcorrectie lost dit probleem op. Tijdens de behandeling wordt het ooglid omhoog getrokken, en overtollig vel wordt verwijderd. Het resultaat is een open en wakkere blik.

Sproeten

Sproeten

Iets heel anders. Heb je wel eens iemand gezien met ontzettend mooie sproeten? En werd je een beetje jaloers? Dit is ook voor jou mogelijk. Je kunt namelijk sproeten laten tatoeëren. Dit gebeurt met een speciale techniek. De behandeling voel je wel, en het herstel duurt een week of 3. Maar daarna heb je de sproeten die je altijd al wilde.

Een nieuwe levensstijl

Ook als je geen geld wilt uitgeven of minder te besteden hebt, is het mogelijk om een nieuwe look te creëren. En daar hoef je helemaal niet veel voor te doen. Op tijd naar bed, gezond eten, niet roken en niet te veel alcohol drinken. Je zult versteld staan van het effect op je huid en daarmee je volledige uitstraling.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like