Geen categorie

Baardenhumor

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

“Beards, they grow on you” dat kwam ik een keer tegen op een t-shirt. En het is waar, letterlijk natuurlijk, maar ook op een andere manier. Toen ik begon met Damn Good Soap maakte ik eigenlijk alleen zeep. Wel zeep voor mannen, maar toch. Langzaam kam ik achter andere producten voor mannen, waaronder baardolie. En met baardolie is mijn connectie met baarden eigenlijk begonnen. Ik liet er een staan om mijn product te testen en sindsdien is het helder. Ik heb een baard. En dat heeft rare gevolgen. Je gaat mede baarddragers op straat gedag zeggen (waarover ik in een eerder artikel al schreef), in mijn geval ging ik meer producten voor baarden maken (zoals de recente baardbalsem en de komende baardshampoo) en je struint het internet een beetje af naar het onderwerp baard.

En daar vind je een paar fenomenen. Heel veel plaatjes van mannen met baarden. Heel veel. Vind ik zelf wat minder boeiend, ik kijk liever naar andere zaken:) Baard communities, plekken online waar echte fanatieke baardbezitters of liefhebbers zich verzamelen. Onderwerpen zijn vaak breder dan de baard, maar de baard verbindt het geheel op een of andere manier toch weer. En, mijn favoriet, baardhumor. Zonder heel actief te zoeken kom je echt heel veel humor tegen om en rond de baard. En die deel je dan weer op Facebook dat gaat vaak ook heel goed rond en dan verdwijnen ze vaak weer in de tijdlijn. En dat is dan weer jammer, vandaar dat ik in dit artikel een soort van hommage wil brengen aan baardenhumor en daarvoor heb ik een top 14 verzameld, in willekeurige volgorde overigens, om deze, hier op De Baard, te vereeuwigen. Zeker geen complete lijst, dus vul maar aan!

Je hebt vast andere foto’s filmpjes en andere zaken gezien waar je om moest lachen. Ik kan nog wel zo’n lijst maken. Ik zou zeggen, stuur maar door!

Maak de lijst completer door je foto te uploaden in de comments op Facebook.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like