De Baard Van

De baard van Bastiaan van Schaik

DE BAARD VAN BASTIAAN VAN SCHAIK
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Elke week plaatsen we hier een mooi interview met een trotse baarddrager. We zijn benieuwd naar de reden van de baard en uiteraard hoe ze deze verzorgen. Wil jij hier zelf een keer staan of ken je iemand die hier moet staan? Neem dan contact met ons op. Vandaag de baard van Bastiaan van Schaik.

Wat is je naam?

Bastiaan van Schaik

Hoe oud ben je?

44

Wat doe je in het dagelijks leven?

Druk met mijn website www.bastiaanvanschaik.com, styling en trends spotten en voor de rest met tv en online projecten.

Hoe lang heb je al een baard en waarom?

Altijd al een beetje een baard gehad maar in maart dit jaar  besloten om eens te kijken hoe lang zo’n baard groeit als je hem gewoon zijn gang laat gaan. Lang blijkt want ik ben al een aantal keer naar de barber geweest om hem bij te laten knippen.

Heb je een baardenheld?

Niet echt eigenlijk maar het valt mij altijd op dat het bijna bij elke man goed staat.

Wat vindt je directe omgeving ervan?

De omgeving reageert positief maar dat maakt mij eigenlijk niet zo veel. Natuurlijk is het leuk maar ik doe het vooral voor mijzelf.

Hoe verzorg je je baard?

Ik doe er niet zo heel veel aan. Natuurlijk wordt hij elke dag onder de douche gespoeld met water en twee keer per week met shampoo. Na het douchen haal ik er even een borstel doorheen en klaar is kees. Als ik in de avond een officieel feestmoment heb dan doe ik er wat beardwax in.

Ben je wel eens bij een barbershop geweest? Zo ja welke?

Ik ga altijd naar de Amsterdam Barbers Shop (www.amsterdambarbershop.com). Heerlijke sfeer, bijzonder ingericht en de twee eigenaren, Allard en Cesar, staan voor kwaliteit en verzorging en maken het een zeer prettige ervaring. Plus dat hun eigen productlijn heerlijk ruikt en het beste is wat er op de markt op dit moment te krijgen is.

Hoe was de ervaring/beleving bij de barbershop?

Heel positief dus. Een absolute aanrader vooral omdat je er naast het verzorgen van je baard ook nog eens een kick-ass haircut kan krijgen.

Wat betekent de baard voor je?

Hele diepe vraag is dit maar ik moet je eerlijk zeggen dat ik er niet heel veel waarde aan hecht. Heb hem verleden jaar nog laten afscheren voor Movember.

Wat vind je van debaard.nl?

Helemaal leuk

Wat zal je graag nog meer op debaard.nl willen zien?

Meer mode maar dat komt omdat het mijn vak is

Wil je nog iets kwijt over baarden?

Vrouwen met baarden lijkt mij geen goed idee.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like