De Baard Van

De baard van Youri Emor

De baard van Youri Emor
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Elke week plaatsen we hier een mooi interview met een trotse baarddrager. We zijn benieuwd naar de reden van de baard en uiteraard hoe ze deze verzorgen. Wil jij hier zelf een keer staan of ken je iemand die hier moet staan? Neem dan contact met ons op. Vandaag hebben we de baard van Youri Emor.

Wat is je naam?

Youri Emor

Hoe oud ben je?

34

Wat doe je in het dagelijks leven?

Werken bij een aluminium plaat en profielbewerking bedrijf. Veel muziek luisteren en bands kijken.

Hoe lang heb je al een baard en waarom?

Ik heb nu ongeveer twee jaar een baard. Ik was scheren eigenlijk wel een beetje beu dus dacht lekker makkelijk een baard te laten staan. Blijkt dus dat die ook nog wel enige onderhoud nodig heeft.

Heb je een baardenheld?

Ik heb niet echt een baardheld, maar Justin Chancellor ,bassist van Tool, is wel echt een held en heeft ook toevallig een baard.

Wat vindt je directe omgeving ervan?

Over het algemeen zijn de meesten mensen wel positief. Toen ik mijn baard liet staan kreeg ik in het begin veel complimenten dat het zo goed stond. Waarschijnlijk is mijn gladde gezicht niet zo mooi haha.

Hoe verzorg je je baard?

Ik gebruik baardzeep van Dr K. en van Damn good Soap. En van die twee heb ik ook baardolie. En af en toe even een beetje in vorm trimmen en de randjes netjes scheren.

Ben je wel eens bij een barbershop geweest? Zo ja welke?

Ja ik ben een paar keer bij Schorem in Rotterdam geweest en een paar keer bij Barbershop Van Dam in Zierikzee. Verder laat ik mij knippen door een goede vriendin die dat al jaren perfect doet. Wil ook nog wel een keer naar New York Barbershop.

Hoe was de ervaring/beleving bij de barbershop?

De eerste keer was bij Van Dam. Daar heb ik me wel eens door laten scheren voor Movember. Dat beviel wel, zo’n behandeling. En met een baard kun je ook prima terecht bij de barbier. Vooral de tips die ik kreeg bij beide barbershops over de verzorging van mijn haar en natuurlijk mijn baard en tot hoe ver ik moest scheren waren erg nuttig. En natuurlijk goed geknipt en getrimd en lekker ruikend daar vandaan komen is ook wel erg fijn.

Wat betekent de baard voor je?

Niet zo veel. Meer onderhoud dan ik dacht en een warme kin.

Wat vind je van debaard.nl?

Leuke informatieve site. En erg handig met de webshop erbij. Vooral de reviews zijn nuttig en erg veel toffe weetjes staan op de site.

Wat zal je graag nog meer op debaard.nl willen zien?

Nog meer reviews van verschillende oliën en dergelijke producten. Ow ja en bier reviews. Hou niet zo van whisky.

Wil je nog iets kwijt over baarden?

One can always trust a man with a beard and glasses.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like