Tech

Dit zijn de apps die je nu moet hebben

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Apps zijn bijzonder handig. Ze zijn er dan ook in allerlei vormen. Bovendien komen er ook voortdurend weer goede nieuwe opties bij. Dat kan het wel wat lastig maken om het allemaal goed bij te houden. Daar kan je misschien wel wat hulp bij gebruiken. Die hulp kan je hier vinden, want dit zijn de apps die je nu in ieder geval moet hebben. Zo ben je er zeker van dat je in het nieuwe jaar op je allerbest zal zijn wanneer het erom gaat. Begin dus direct na het lezen met downloaden.

Blink

De drukke tijden worden alleen maar nog drukker. Plannen is dus belangrijke dan ooit tevoren. Dat is bovendien ook nog eens veel ingewikkelder dan ooit tevoren. Je moet niet alleen met morgen en overmorgen rekening houden, maar ook met volgende week en volgende maand. Dat moet dus zo overzichtelijk als mogelijk worden weergegeven. Dat doe je door Blink hiervoor te gebruiken. Eén simpel schema, maar dan wel gemakkelijk te schakelen per dag, week of maand. Zo is alles je altijd goed duidelijk wanneer je snel een datum moet prikken. Herinneringen en prioriteiten zijn ook nog eens heel gemakkelijk in te stellen met deze app.

Microsoft Suite

Microsoft is als bedrijf aan een comeback bezig. Hoewel het bedrijf nooit echt weg is geweest, was er een tijd waarin de concurrentie zich goed wist te meten met de voormalige supergigant van de tech-industrie. Inmiddels is het bedrijf weer een voorname reus en dat is bijvoorbeeld te zien aan de populariteit van Suite. De app is eigenlijk gewoon een gestripte versie van Office die je gemakkelijk op je smarttoestellen kan gebruiken. Juist ook door de toegankelijkheid is dit juist heel interessant te noemen. Alle reden om hier dus zelf ook even op in te haken en de app te downloaden en direct te gebruiken.

Buffer

Alsof het leven nog niet druk genoeg was, is ook het managen van een groep op sociale media tegenwoordig een heuse dagtaak geworden. Dat kan weleens heel lastig uitkomen en sterk botsen met je andere activiteiten in het leven. Daarom is Buffer in het leven geroepen. Dit maakt het een stuk gemakkelijker om de dingen gewoon te doen wanneer ze jou uitkomen en er vervolgens een datum aan te geven voor publicatie. Dit is natuurlijk een versimpelde weergave van alles wat je met deze app kan, maar het geeft je wel alvast een goed idee van de mogelijkheden die er liggen.

TopBuzz

Een nieuws app, maar dan gebaseerd op AI. Daardoor krijg je dus altijd alles wat relevant is voor jou op elk moment in je leven, zonder dat je ernaar hoeft te zoeken. Het gaat dan bijvoorbeeld ook om de locatie waar je je bevindt, het tijdstip waarop je kijkt en meer variabelen die je behoefte naar nieuws kunnen beïnvloeden. Bovendien zijn er duizenden grote nieuwsorganisaties die hun berichten hiervoor beschikbaar stellen. Je hebt dus ook niet met slechte berichtgeving of halve feiten te maken wanneer je deze methode gebruiken gaat. Dat is natuurlijk minstens zo belangrijk om mee te wegen.

Sweatcoin

De stappenteller was een leuk begin, maar inmiddels gaan de beste fitnessapps wel een flink stuk verder. Het beste voorbeeld hiervan is misschien wel Sweatcoin. Niet alleen kan je je stappen en activiteiten bijhouden, je kan er ook voor beloond worden in de vorm van coins. De gamification van heel veel zaken wordt flink negatief benadert omdat er de zwakkere geesten in de maatschappij mee beïnvloed kunnen worden. In het geval van Sweatcoin wordt er daadwerkelijk wel iets goeds gedaan met deze kennis. Door uitdagingen aan het bewegen te koppelen en spelers te belonen, wordt lichaamsbeweging ineens een belangrijke must in het leven.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like