Lifestyle

Je badkamer als paradijs: 5 toffe ideeën

Losse badkuip
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

De badkamer is een veelgebruikte ruimte van je huis. In deze ruimte begin je de dag én sluit je hem vervolgens ook af. Genoeg redenen om deze ruimte tot een paradijs te maken. En daar hoef je echt geen fortuin aan uit te geven. Het pimpen van je badkamerinterieur kan al voor een paar honderd euro. Hoe tover je de badkamer om in een paradijs? Wij hebben 5 toffe ideeën op een rijtje gezet!

#1. Spiegel

De spiegel laat jou elke ochtend zien hoe je eruitziet. Dit object hang dus vaak erg in het zicht. Des te meer reden om ervoor te zorgen dat de spiegel een lust voor het oog is. Zorg voor een unieke spiegel die eruit springt en waar je elke ochtend vol enthousiasme inkijkt. Tip: Neem eens een kijkje bij een kringloopwinkel, deze hebben vaak veel (klassieke) spiegels op voorraad voor een mooie vintage look!

Spiegel in badkamer

 

#2. Planten

De badkamer is een ruimte waar je heerlijk tot rust wilt komen. Zorg er dus voor dat deze ruimte een rustieke uitstraling heeft. Een manier om dit te creëren is het plaatsen van planten. Plantensoorten die het fijn vinden om in de badkamer te groeien zijn: Varens, Orchideeën, Aloë Vera, Graslelie, Vrouwentong en de Lepelplant.

Planten in badkamer

#3. Losse badkuip

Heb je een aardig bedrag te besteden om je droombadkamer te verwezenlijken? Dan kan een losse badkuip niet ontbreken! Al helemaal in de wintermaanden is het heerlijk om in bad te zitten. Onder het genot van een pilsje in bad naar je favoriete serie kijken is het toppunt van ontspanning. Een losse badkuip is echter niet goedkoop, dus je zult hiervoor wel diep in de buidel moeten tasten…

Losse badkuip

Lees ook: Zo pak je de uitstraling van je huis aan!

#4. Hout

Eén van de meest mannelijke materialen is hout. Dit materiaal mag dus ook beslist niet in je paradijselijke badkamer ontbreken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor houten details, maar je kunt ook kiezen voor een volledig houten badkamer zoals op onderstaande foto.

Hout in badkamer

#5. De regendouche

Het feest maak je compleet met een regendouche. Er gaat niets boven een gigantische douchekop. Wanneer je onder een regendouche staat heb je het gevoel alsof je middenin een tropische regenbui beland bent. De ideale manier om je dag goed te beginnen!

Regendouche 2

Hoe ziet jouw paradijselijke badkamer eruit? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like