Lifestyle

Je bucketlist voor deze winter

Skieen
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Elk jaargetijde heeft zo zijn eigen aantrekkelijke kanten. Door de drukte van het leven lijken we die zo nu en dan weleens over het hoofd te zien. Zo kan het dus zomaar zo zijn dat je een aantal zaken nog nooit eerder hebt gedaan die wel echt bij de winter horen. Tijd om daar dus eens iets aan te gaan doen. Deze bucketlist voor de winter gaat dat gemakkelijker voor je maken. De volgende activiteiten moet je in ieder geval eens in je leven gedaan hebben als het om de winter gaat. Begin er dus direct aan.

1 Ga skiën

Misschien kan je het je nauwelijks voorstellen, maar het kan ook best zo zijn dat jij één van de mensen bent op wie dit betrekking heeft. Als er nu één activiteit is die absoluut bij de winter hoort die je gedaan moet hebben, dan is dat natuurlijk wel skiën. Wanneer je dit nog nooit eerder bent gaan doen, dan is het ruimschoots tijd geworden om hieraan te beginnen. Kies een mooie bestemming in Europa, bijvoorbeeld in het noorden, of juist in het gebergte meer naar het midden van Europa en geniet er optimaal van. Je zal er geen spijt van krijgen.

2 De ultieme filmmarathon

Films kijken is al vele jaren een geliefde hobby. Met de komst van streaming is bingewatchen ook meer en meer normaal geworden. Dat neemt niet weg dat de donkere dagen in december en januari, wanneer het ook nog eens flink koud is, optimaal zijn om deze twee dingen samen te laten komen. Het is tijd om de ultieme filmmarathon te houden. Nodig een paar vrienden of familieleden die belangrijk voor je zijn uit. Haal wat lekkere hapjes en drankjes in huis en kijk vier of vijf films achter elkaar. Maak het extra leuk met een filmthema dat je aan de marathon hangt.

3 Koop een kersttrui

Lange tijd was de kersttrui het ultieme symbool der lelijkheid. Dat is echter recentelijk wel flink veranderd. Ja natuurlijk, ze zijn nog altijd flink over de top, maar dat neemt niet weg dat ze wel erg leuk zijn. De trui past bovendien ook veel beter bij je baard dan je je tot nu toe had voorgesteld. Alleen al om die reden moet je er dus optimaal gebruik van maken. Dat doe je bijvoorbeeld door zelf naar een geschikt exemplaar op zoek te gaan. Ook je favoriete sportteam heeft er bijvoorbeeld wel één in de store die je kunt kopen.

4 Ga naar een wellness-oord

Wellness is niet alleen iets voor vrouwen. Ook voor de heren is het heel lekker om af en toe eens flink verwend te worden en lekker te ontspannen. In de winter is het bovendien ook nog eens extra lekker. Dat betekent dus dat je je kans schoon moet zien en direct gebruik moet maken van de mogelijkheden. Maak er een romantisch uitje van met je grote liefde en je kan niet meer stuk. Eigenlijk zijn er dus alleen maar pluspunten te noemen aan het uitvoeren van dit punt op de winter bucketlist. Er zijn talloze mogelijkheden die de moeite zijn.

5 Ga naar de Elfstedentocht

Ook, dit laatste punt zal ieder jaar weer twijfelachtig zijn. Komt hij er of komt hij er niet? Mocht er ooit nog eens een winter komen waarin het koud genoeg is en lang genoeg vriest om ervoor te gaan, zorg dan dat je erbij bent. Het gaat natuurlijk over de Elfstedentocht. Door de opwarming van de aarde, is dit evenement langzaam maar zeker tot het meest mythische sportevenement op aarde aan het uitgroeien. Niet alleen is het razend moeilijk om 200 kilometer over natuurijs als snelste af te leggen, er zijn ook maar weinig kansen om het te doen. Dat moet je met eigen ogen zien.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like