Geen categorie

Kingdom 3

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

I’m gonna be who I was !

Eindelijk is het derde en helaas ook het laatste seizoen van Kingdom te bewonderen op Videoland. Een serie die alles in zich heeft wat wij mannen mooi vinden. Spannende MMA gevechten, echte mannen, mooie vrouwen, vechten voor je eigen business en waar je voor staat komen aan bod.

Nederland staat al jaren aan de MMA top met een grote schare fans. Dus dit is een serie die je gezien moet hebben.

Alvey Kulinam (Frank Grillo) is een MMA legende en eigenaar van een fitnessclub die hij samen met zijn vrouw Lisa runt.  Een club die echter met moeite wordt open gehouden. Hun hoop is gevestigd op zonen Jay, the problem child, en Nate die meer talent heeft maar qua karakter niet echt het stereotype MMA vechter is. Als de ex van zijn vrouw, een oud MMA kampioen ten tonele verschijnt heb je alle ingrediënten voor een top serie. Wij snappen niet dat deze serie niet bekender is want qua spel, screenplay, sfeer en beeld is dit één van de topseries die zich kan meten met de beste series van dit moment ! Een serie die je gezien moet hebben.

We gaan je nu niet vertellen waar seizoen 3 over gaat omdat we merken dat vele deze serie nog niet gezien hebben. We raden je daarom aan om meteen deze hele serie te bekijken op Videoland.

Seizoen 1 en 2 en nu ook seizoen 3 zijn te zien op Videoland. De serie is door liefhebbers beoordeeld met een 8.4 op de IMDB maar van ons krijgt deze serie een dikke 9+.

Laat hieronder weten wat jij vindt van Kingdom

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like