Geen categorie

Mag ik even onder uw rokje kijken – Nathalie

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Mannen houden van rokjes. Misschien niet allemaal, maar zonder twijfel het merendeel. Een rokje is spannend, want “wat zal er toch onder dat rokje verstopt zitten…?”. Goed, we weten natuurlijk allemaal precies wat eronder zit, maar je kan het niet zien en dat wekt nieuwsgierigheid. En daarom zit het mannelijke geslacht in april massaal op het terras als Rokjesdag haar blote benen laat zien. Lees de gehele column van rokjes dag hier.

Naam: Nathalie
Verjaardag: 5 juli
Woonplaats: Utrecht
Muziek voorkeur(en): Techno, Oldskool R&B, (Nederlandse) Hiphop
Beroep: Manager Kindertelefoon
Favoriete vrijetijdsbesteding(en): eten & koken, op terras zitten, film kijken, bij vrienden zijn, gezelligheid opzoeken, sporten.
Favoriete baardman: Jason Momoa (met of zonder baard)

Wat vind jij van baarden in het algemeen?

Eigenlijk heb ik niks met baarden. Buiten het feit dat het vaderlijke gevoelens bij me oproept, want ook mijn vader had vroeger een baard variërend van kort naar lang. Wanneer ik een man aantrekkelijk vindt dan heeft dat niets met baardgroei te maken. Voor mij maakt het een man niet perse mannelijker.

Ken je mannen met baarden?

Ja. En ik schat in dat de langste baard in mijn omgeving ongeveer 10 cm is. Gek eigenlijk dat ik het niet precies weet… Ik let er dus niet op ben ik achter gekomen J

Wat voor type man is die man met de baard van 10 cm?

Lief, benaderbaar, hip, eind 20, creatief beroep, gezellig in de omgang, houdt van een feestje.

Heb jij bepaalde verwachtingen en/of (voor)oordelen bij mannen met baarden die je niet kent?

Hmmm vooroordelen; daar hou ik dus niet zo van. Na even peinzen kan ik me bedenken dat ik mannen met baarden kan associëren met motors, stoer, ruig, doorleefd, maar ook beschermend. Ik denk dan vooral aan mannen die niet jonger zijn dan ik. Voor geuren ben ik sowieso heel gevoelig, dus als de man en/of baard zou stinken bahhhh! Echt een No Go.

Zijn deze verwachtingen en/of (voor-)oordelen achteraf wel eens bevestigd of juist ontkracht toen je ze eenmaal hebt leren kennen?

Nou, een vooroordeel wat heerst over mannen in een motorclub (met of zonder baard) klopt volgens mij niet. Die blijken helemaal niet agressief, crimineel, asociaal of iets dergelijks te zijn. Ze zullen er vast tussen zitten, maar volgens mij zitten er ook zachtaardige, lieve, romantische mannen tussen. Een baard zegt hier ook niets over.

Ben je er wel eens van overtuigd geweest dat iemand knapper zou zijn naarmate hij zijn baard afscheert? 

Ja, dat is vooral bij mannen die naar mijn idee de baard hebben om er stoerder en volwassener uit te zien, maar dan een baardgroei hebben van een jochie. Dan denk ik: hou het heel kort of scheer het af.

Ben je er wel eens van overtuigd geweest dat iemand knapper zou zijn naarmate hij een baard zou laten staan?

Nee, dat heb ik nog nooit gehad.

Vraag jij je af wat er onder zo’n baard verstopt zit?

Soms, als ik een man aantrekkelijk vind dan wil ik eigenlijk ook wel weten hoe hij er zonder baard uitziet. Bij mannen zoals Jason Momoa maakt het niets uit, lekker afgezaagd maar als je zo’n goeie kop hebt dan kun je alles hebben.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like