Review

Review Dr K Beard Soap

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Tot voor kort waste ik mijn baard altijd met shampoo en conditioner maar een tweetal maanden geleden kwam ik op de site terecht van Dr K. Ik was op zoek naar baardolie en zag dat Dr K. ook een baardzeep verkocht.

Na het opsnorren van wat info was ik verkocht. Wat ik vooral erg leuk vond was het feit dat het 100% natuurlijk en handgemaakt wordt. Geen chemische brol dus! Olie en zeep werden besteld en ‘t wachten kon beginnen. Een kleine week later kreeg ik een mooi pakketje opgestuurd. Het eerste wat ik die avond deed bij het thuiskomen was de douche ingaan om mijn nieuwste aankoop te testen.

Een review over Dr K Beard Oil vinden jullie hier. Wat de Dr K. Beard Soap betreft , het doet wat het moet doen! Mijn baard ruikt lekker, is zacht en proper. In combinatie met de olie zeker een aanrader.

Als tourmanager ben ik vaak de baan op en is er weinig tijd voor mijzelf. Ik gebruik geen van beide producten dagelijks. Waarom?! Ik verkies ervoor om er af en toe van te genieten of bij speciale gelegenheden gebruik van te maken. Dat zorgt voor een extra goed gevoel, mijzelf in de watten leggen. Als een echte “vent” moet dat ook kunnen.

Het flesje zelf lijkt klein voor wat je betaalt maar je hebt niet veel zeep nodig. Een paar druppels is meer dan genoeg. Nog een laatste tip, het is dan wel “Soap” maar gebruik het als shampoo, onder de douche of in bad, zodat je achteraf je baard goed kan uitspoelen.

Conclusie: Ik raad de combinatie olie en zeep iedereen aan. Het is geen must maar is wel een verwennerij voor je baard dat de vrouwen ook weten te appreciëren.

Review is geschreven door Martin Corlazzoli

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like