Tech Lifestyle

Tijdelijk extra veel MB’s en lagere kosten bij Sim Only!

extra veel mb's
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Bij december horen cadeaus, toch? Vinden ze bij Simyo ook! Daarom hebben ze een tijdelijke Sim Only aanbieding. De Sim Only internetbundels krijgen tijdelijk een prijsverlaging. Meer MB’s voor dezelfde prijs. De Doe Je Ding Deals lopen tot en met 31 januari 2019. Lees hieronder meer.

Even kennismaken: de Sim Only aanbieding met grotere internetbundels van Simyo

Tot vandaag kon je kiezen uit vier Sim Only internetbundels. Nu zijn dat er drie. De 1000 MB-bundel wordt verdubbeld en gaat samen met de al bestaande bundel van 2000 MB. De internetbundel van 4000 MB verhogen we naar 5000 MB en onze grootste bundel wordt nóg groter: 10000 MB in plaats van 8000 MB! En het mooie is, de prijzen blijven hetzelfde. Simyo verlengt namelijk de tijdelijke prijsverlaging tot en met 31 januari 2019. Meer MB’s voor dezelfde prijs. Dát zijn de Doe Je Ding Deals van Simyo.

sim only simyo

Bundels aanpassen: zo pak ook jij de Doe Je Ding Deal

Bij Simyo kun je elke maand je bundels gratis naar boven en beneden aanpassen. Voor meer MB’s hoef je dus alleen je Sim Only internetbundel aan te passen. Dit doe je via Mijn Simyo of met de Mijn Simyo app. Pas je internetbundel voor 1 februari 2019 aan om te profiteren van meer MB’s voor dezelfde prijs. Doe je dit nog in december? Dan gaat de wijziging al per 1 januari in. Daarna blijf je zo lang je de internetbundel gebruikt, genieten van de tijdelijke prijsverlaging.

Andere voordelen van Simyo

Naast de grotere bundels hebben we nog twee Sim Only aanbiedingen voor je. De eerste is voor nieuwe klanten die via de Simyo Vriendendeal een Sim Only abonnement afsluiten. Zij betalen tot en met 31 januari 2019 geen aansluitkosten. Een besparing van 14,99 euro. Hoe het werkt? Simpel. Je sluit via de Vriendendeal-link van een vriend een Sim Only abonnement af. Je betaalt dan geen aansluitkosten en krijgt 10 euro korting op je eerste telefoonrekening. Ook je Simyo-vriend krijgt diezelfde 10 euro korting.

De andere Sim Only aanbieding is Simyo Compleet. Hiermee verdubbel je permanent je bundels. Inderdaad, de bundel van 10000 MB zetten we dan om in een internetbundel van 20000 MB! Je hebt recht op Simyo Compleet als je thuis vast internet van KPN gebruikt. Simyo gebruikt het mobiele netwerk van KPN en in dat geval gebruik jij het netwerk van KPN dus dubbel. Dan vinden wij dat je ook recht heb op twee keer zoveel minuten, sms’jes en MB’s.

Veel moois dus, deze feestmaand én in het nieuwe jaar. Welke internetbundel neem jij?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like