Lifestyle

Zo koop je een leuk cadeau voor je vriendin

Leuk cadeau voor je vriendin
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Is je vriendin bijna jarig? Of zijn jullie een X aantal jaar bij elkaar? Dan is het hoog tijd om een mooi cadeau voor je vriendin te kopen. Het blijft echter toch altijd een uitdaging om origineel te zijn en niet iedere keer aan te komen met een bos rozen of douchegel van Rituals.

Ontdek wat je vriendin leuk vindt

Leuk cadeau vriendin

Allereerst zul je erachter moeten komen wat je vriendin leuk vindt. Maar hoe kom je daar achter? Heeft ze niet ooit een lijstje gemaakt met wat ze leuk vindt? Dan kun je iets kiezen wat op het lijstje staat. Zo niet, dan moet je er zelf achter zien te komen. Let er bijvoorbeeld eens op wat ze in gesprekken loslaat over bepaalde dingen. Misschien heeft ze wel frustraties over iets wat ergens ontbreekt zoals een paar goede sportschoenen, of zeurt ze al langer om een mooie lingerieset ter uitbreiding van haar garderobe. Allemaal hints die je kunt onthouden! Hieronder geven we je vast een paar ideeën van wat je zou kunnen geven.

Iets voor in huis

Je huis en interieur is nooit af. Er zullen vast dingen zijn die je vriendin graag wil hebben voor in huis. Denk bijvoorbeeld aan een mooie plant, kussens voor op de bank of mooie kaarsen. Ook dit zijn dingen waar je vriendin misschien weleens over praat, dus let daar eens op als je op zoek bent naar een cadeau.

Een persoonlijk cadeau

Een cadeau voor in huis of die paar sportschoenen is misschien wat minder persoonlijk. Als je echt iets persoonlijks wilt geven zijn er ook genoeg andere ideeën. Denk bijvoorbeeld aan het afdrukken aan een mooie foto van jullie samen op groot formaat. Of hebben jullie een keer een bijzondere reis gemaakt? Dan zou je daar een leuk fotoboek van kunnen maken zodat je dit altijd samen door kunt bladeren. 

Samen iets gaan doen

Hebben jullie het allebei druk? Dan is het misschien leuk om samen even quality time te hebben. Dan hoef jij ook geen fysiek cadeau te kopen. Dan is dat probleem ook weer opgelost! Je kunt samen bijvoorbeeld een stad bezoeken, een weekendje weg of naar een concert. Als je dan toch graag iets fysieks wil geven zou je een mooie kaart kunnen maken met een sneak peak van waar jullie naartoe gaan, maar nog niks helemaal verklappen!

Schrijf je ideeën op

Maak een ideeënlijstje voor jezelf en blijf deze iedere keer weer aanvullen. Zo loop je niet ieder jaar weer tegen hetzelfde probleem aan! Het is natuurlijk wel belangrijk om erachter te komen of het lijstje nog actueel is dus bereid je daarop voor.

Een cadeau kopen voor je vriendin blijkt niet altijd even makkelijk te zijn en niet iedereen is even creatief daarin. Daarom hopen we dat we je wat goede tips hebben kunnen geven voor het kopen van een cadeau.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like