Tech

5 redenen waarom je de iPhone 13 wilt

5 redenen waarom je de iPhone 13 wilt
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Waar zouden we zijn zonder onze smartphone? We dragen hem de hele dag bij ons en halen hem onnoemlijk veel keer per dag tevoorschijn. Je kunt er immers van alles mee. Sterker nog, ze worden nog steeds telkens iets beter in allerlei dingen. Dat maakt het ook aantrekkelijk om elke paar jaar weer een nieuwe smartphone te nemen. Eén van de beste die je op het moment kunt krijgen, is de nieuwe iPhone 13, die in het najaar van 2021 op de markt is gekomen. We geven vijf redenen waarom je die iPhone 13 wilt hebben als jouw nieuwe smartphone. Vind je het toestel te duur om zo even te kopen? Kies dan voor een iPhone 13 met abonnement, zodat je de kosten spreiden via je maandelijkse abonnementskosten.

Supersnel

Wat is er irritanter dan een apparaat dat te langzaam werkt? Daar heb je bij de iPhone 13 geen last van. De prestaties van de Apple A15 Bionic-chip zijn ongeëvenaard snel, zelfs bij het opstarten van zware games. Deze chip was al uitstekend bij de vorige editie, maar is voor de iPhone 13 nog verder verbeterd. Gebruikers die het toestel al enkele maanden in gebruik hebben zeggen dat hij nog steeds even snel is.

Niet te groot

Smartphones lijken alleen maar groter te worden de laatste jaren. Hoewel er natuurlijk niets mis is met een groot scherm, worden onze handen níet groter en betekent het dus dat telefoons steeds minder prettig in de hand liggen en niet meer makkelijk met één hand te bedienen zijn. De iPhone 13 iPhone 13 heeft een scherm van 6,06 inch, wat behoorlijk meevalt ten opzichte van vele andere nieuwe smartphones. Zoek je dus een smartphone die goed in de hand ligt, dan is de iPhone 13 een goede keuze. De Pro en Pro Max versie zijn overigens groter.

Niet te groot

Langere batterijduur

Apple heeft voor de iPhone 13-serie zijn best gedaan om de batterijduur van de toestellen te verbeteren. Het resultaat is dat de iPhone 13 het tweeëneenhalf uur langer volhoudt op een volle accu dan zijn voorganger. Dat maakt de kans aanzienlijk groter dat je het de hele dag kunt volhouden op één volledig oplaadbeurt. Dat is wat ons betreft een belangrijke voorwaarde bij het selecteren van een nieuwe smartphone.

Veel opslagruimte

Als je de iPhone 13 koopt, krijg je sowieso 128GB aan opslagruimte op de telefoon. Dat betekent dat het toestel niet snel zal volslibben door je foto’s en video’s en je dus regelmatig grote schoonmaak hoeft te houden. Ben je bereid wat extra te betalen, dan kun je zelfs een versie kopen met 256GB of 512GB interne opslagruimte.

Topcamera’s

De afgelopen iPhone-series bestaan telkens uit een standaard variant, een Mini, een Pro en de Pro Max als het absolute (en bijzonder dure en grote) vlaggenschip. Bij de vorige edities was de Pro Max voorzien van een aanmerkelijk betere camerasensor dan de andere toestellen. Die topcamera zit nu ook op de ‘standaard’ iPhone 13, waardoor je geen extra geld hoeft uit te geven voor een telefoon met uitstekende camera’s die eigenlijk oncomfortabel groot is.

Alle reden dus om te overwegen of je niet toe bent aan een nieuwe smartphone en te kiezen voor de iPhone 13 als jouw nieuwe toestel om weer een paar jaar mee vooruit te kunnen. Zeker als je ook andere elektronica van Apple hebt, want de apparaten van Apple werken uitstekend samen.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like