Lifestyle

Ballonvaren over het hart van Arnhem

Ballonvaart Arnhem
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Vaar vanaf de Veluwezoom, over de markt van Arnhem, richting de meest innovatieve dierentuin van ons land: Burgers Zoo. Dat is een ballonvlucht Arnhem in een notendop. Ervaar de water- en bosrijke omgeving vanuit een luchtballon en bekijk jouw woonplaats op geheel nieuwe wijze.

De bezienswaardigheden van Arnhem gezien vanaf grote hoogte

Een ballonvaart over Arnhem bestaat natuurlijk uit veel meer bezienswaardigheden. Deze stad staat niet voor niets in de top 10 van opstartlocaties bij GreetZZ Ballonvaarten. En met al meer dan 20.000 passagiers zijn er genoeg mensen die deze stad een prachtige ervaring vanuit de lucht vinden.

Boven de stad kun je de vele winkelstraten zien, gevuld met dagjesmensen die bij één van de terrasjes aanschuiven om hun voeten even rust te gunnen, even van een kopje koffie te genieten of om wat zonnestralen mee te pakken.

Spot de toeristen met grote fotocamera’s van boven en bekijk welke bezienswaardigheid hun aandacht trekt.

In Arnhem zijn er veel architectonische hoogstandjes te bekijken: zo zijn er de typisch Amsterdamse woningen in het Openlucht museum van Arnhem te vinden, maar ook de vissersdorpen en het moderne station. Buiten de stad komen daar nog het prachtige Jachthuis Sint-Hubertus, het Kröller-Müller Museum en de Burgers Zoo bij. Een lust voor het culturele oog.

Voor de natuurliefhebber is er een verscheidenheid aan natuurgebieden te zien; denk aan loof- en naaldbossen, heidevelden en uiterwaarden.

Ervaar de schitterende natuur rondom Arnhem

In een luchtballon hoog boven Arnhem zie je hoe deze levendige stad langzaam overgaat in een bosrijke omgeving in het noorden en aan de zuidkant zich steeds verder uitbreid tussen de Nederrijn en de Waal. Vanuit een luchtballon zie je de bekende brug van Nijmegen in de verte verschijnen. De natuur in dit gebied is een prachtig schouwspel met een grote verscheidenheid aan planten en diersoorten. Met wat geluk varen we over één van de natuurgebieden die Gelderland rijk is: de Posbank, Hoge Veluwe of Veluwezoom.

Ook het rivierengebied waarbij de Maas de natuurlijke grens met Brabant vormt is voor velen een geliefd uitzicht. De wind bepaalt de vaarrichting. Het is daardoor altijd een verrassing wat je tijdens een ballonvlucht van Arnhem en omgeving te zien krijgt.

Uitje voor de hele familie

Laat je samen met je geliefde, vrienden of familie verwonderen door het natuurschoon. Stap uit de drukte van de stad en bekijk dit in de rustig varende luchtballon van boven. Boek eenvoudig online jouw ballonvlucht Arnhem voor een uitje om nooit meer te vergeten.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like