De Baard Van

De baard van Abdullah Elmas

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Elke week plaatsen we hier een mooi interview met een trotse baarddrager. We zijn benieuwd naar de reden van de baard en uiteraard hoe ze deze verzorgen. Wil jij hier zelf een keer staan of ken je iemand die hier moet staan? Neem dan contact met ons op. Vandaag hebben we de baard van Abdullah Elmas.

Wat is je naam?

Abdullah Elmas

Hoe oud ben je?

27

Wat doe je in het dagelijks leven?

Ik verleen assistentie aan allerlei mindervalide passagiers op schiphol.

Hoe lang heb je al een baard en waarom?

Ik heb al mijn hele leven altijd een korte baard gehad. Op dit moment is mijn baard 6 maanden oud:) ik vind dat een baard de man DE MAN maakt.

Heb je een baardenheld?

Dat zijn er een hoop, Ricky fucking Hall, Pat Jonasson, Chris John Millington

Wat vindt je directe omgeving ervan?

Dat is een beetje verdeeld, de helft is er voor en de ander helft ertegen. Maar ik luister naar niemand. I just love my beard..

Hoe verzorg je je baard?

Ik was mijn baard altijd sowieso met shampoo. Daarnaast gebruik ik arganolie en amandelolie.

Ben je wel eens bij een barbershop geweest?

Ik ben 1 keer naar een echte barbershop geweest. Dat was in Leerdam waar ik woon. Daarvoor was ik wel altijd bang om naar de kapper te gaan omdat het wel is mis is gegaan. Sommige kappers doen wat ze zelf willen.. Dus probeer voornamelijk het zelf bij te houden.

Zo ja welke? Hoe was de ervaring/beleving bij de barbershop?

Castal in Leerdam. Was heel fijn. Goed gesprek gehad met de barbier. Hoe het vroeger was en hoe het nu is. Wel jammer eigenlijk. Het voelt net alsof je terug gaat in de tijd. Dat vind ik wel een fijn gevoel bij een baard.

Wat betekent de baard voor je?

Ik zeg altijd, a beard is the best make up a man can get. Zonder baard voel ik kaal, wie zou kaal willen zijn.

Wat vind je van debaard.nl?

Een fantastische site met heel veel informatie. Keep going on zou ik zeggen.

Wat zal je graag nog meer op debaard.nl willen zien?

Een baard foto wedstrijdje misschien waar de bezoekers op zouden kunnen stemmen.

Wil je nog iets kwijt over baarden?

Hoe noem je iemand zonder baard? Een dame 🙂

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like