Lifestyle

De top 5 stoerste motorhelmen

De top 5 stoerste motorhelmen
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Natuurlijk is motorrijden op zichzelf al stoer. Maar het is ook de perfecte gelegenheid om je stoer aan te kleden. Dat begint met een stijlvol motorpak en een paar gave handschoenen. Maar wat het écht afmaakt, is natuurlijk de helm. Daarom hebben we een top 5 samengesteld van de stoerste motorhelmen die er te krijgen zijn. Al deze stoere motorhelmen zijn te verkrijgen bij Chromeburner.

ROOF Boxer V8 Full Zwart

Met deze gitzwarte systeemhelm van ROOF zie je eruit als een mysterieuze superheld uit een futuristische film. De helm heeft een mono-kleurig ontwerp met een matte afwerking. De ROOF Boxer V8 is een comfortabele helm die je vele uren achter elkaar kunt dragen. Dankzij de fiber mix waarvan de helm gemaakt is biedt hij ook meer bescherming dan een helm van polycarbonaat. Desondanks is het een lichte helm met enige flexibiliteit die schokken uitstekend kan opvangen.

Scorpion EXO-Tech Square Matt Black Red

Deze Scorpion systeemhelm, gemaakt van polycarbonaat, geeft je een bijna robotachtige stoere look op de motor. De matzwarte helm met modern ontwerp heeft accenten van rood en zilver. De Exo-Tech is voorzien van een ventilatiesysteem met twee inlaatpoorten die ervoor zorgen dat je fris en koel blijft. De binnenvoering van de helm is verwijderbaar, vochtafvoerend en wasbaar.

JUST1 J18 MIPS Pulsar Leger Groen Zwart

Zoek je iets sportievers? Dan is deze fiber mix offroadhelm van JUST1 een goede keuze voor een stoere motorhelm. Het design van deze helm schreeuwt ‘racen’, maar de kleurstelling is relatief subtiel. De dominante kleur is legergroen met accenten van neongroen en zwart, en de achterzijde is grotendeels wit. De afwerking van helm is glanzend. Omdat het een offroadhelm is, heb je een groter gezichtsveld en kun je er gemakkelijk een MX-bril bij dragen.

De 5 stoerste motorhelmen

LS2 FF900 Valiant II Solid Mat Titanium

Deze polycarbonaat systeemhelm van LS2 is buitengewoon chique. Dat heeft hij vooral te danken aan de matte titaniumkleurige afwerking met zwarte glanzende accenten. Het is een subtiele helm voor nette heren. De FF900 Valiant II is voorzien van een ventilatiesysteem met vier inlaatpoorten en vier uitlaatpoorten.

Scorpion EXO-930 Cielo Pearl White Black Modular Helmet

Wil je iets flitsenders dan donkere kleuren? Dan is deze modernistische witte helm met zwarte accenten een prima optie voor een stoere motorhelm. De Scorpion EXO-930 Cielo is een systeemhelm die gemaakt is van polycarbonaat met een glanzende afwerking. De helm heeft een ventilatiesysteem met één inlaatpoort en één uitlaatpoort.

Zit jouw nieuwe helm hiertussen? Wacht niet te lang, want het seizoen om te toeren op de motor is nu!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like