Lifestyle Entrepreneurship

Vijf verzekeringen die de man moet hebben

vezekeringen man
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Verzekeringen hebben we allemaal. De ene heeft er net wat meer dan de ander. Naast de wettelijk verplichte verzekeringen zijn er nog een aantal verzekeringen die de echte man zeker in zijn portfolio moet hebben. Welke dat zijn, lees je hier!

1. Verzeker dat racemonster

Het afsluiten van een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering voor je auto is een goed begin. Dat racemonster moet natuurlijk verplicht verzekerd de weg op, maar je wilt ook geen overbodige kosten kwijt zijn aan het repareren van eventuele schade. Zorg dus voor een goede verzekering om er zeker van te zijn dat die geweldige bak van je de komende jaren nog op de straten kan shinen.

2. Doorlopende reisverzekering

Jij als man-man gaat natuurlijk regelmatig het avontuur aan. Een tripje naar Duitsland (want; spotgoedkope benzine en alcohol), een toffe skitrip met de vriendengroep of gewoon even lekker een weekendje bier drinken in Ierland. Met een doorlopende reisverzekering kun je zonder zorgen je koffers pakken.

3. Een speciale inboedelverzekering

Heb jij jouw mancave volstaan met muziekinstrumenten, geluidsapparatuur of andere dure foefjes? Dan is een speciale inboedelverzekering jouw ding. Want die dure apparatuur moet natuurlijk wel verzekerd zijn tegen diefstal of schade. Door een extra pakket toe te voegen aan je huidige inboedelverzekering, of door speciale (dure) items apart te laten verzekeren, kun je de deur onbezorgd achter je sluiten.

4. Overlijdensrisicoverzekering

Je staat er liever niet bij stil, maar het is toch een stukje verantwoordelijkheid dat je met je meedraagt. Als hoofd van het huishouden kun je misschien niet alle zorgen uit handen nemen, maar je kan er in ieder geval zorg voor dragen dat jouw familie financiële zekerheid heeft mocht je vroegtijdig komen te overlijden. Door er eenmalig wat energie in te steken, hoef je jezelf er vervolgens de komende jaren geen zorgen om te maken.

5. Zorgverzekering

Tsjah, hij hoort er nu eenmaal bij: de zorgverzekering. Sluit een pakket af dat bij jouw leven en levensstijl past. Ben je een enthousiast thrillseeker, dan is een uitgebreid pakket misschien geen slecht idee. Ben je een man met actief gezinsleven? Dan kun je altijd even kijken of je meerdere gezinsleden onder kunt brengen in je polis. Dat scheelt jullie allemaal wat in de kosten en geeft iedereen wat meer rust in het hoofd. Tip: denk ook aan dat extra pakket voor de tandarts – een stralende lach is altijd goed.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like