Lifestyle Entrepreneurship Wheels

Forenzen op de elektrische herenfiets, wat voor jou?

Forenzen elektrische fiets
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Je moet misschien even aan het idee wennen. Elektrische fietsen waren toch jarenlang alleen iets voor de oudere medemens. Dat tij is behoorlijk aan het keren. Menig middelbare scholier fiets ook met een motortje. Waarom jij nog niet?

Ideaal voor de forens

Het imago van de elektrische herenfiets is behoorlijk opgekrikt. Vooral voor woon-werkverkeer kan het de ideale oplossing zijn. Geen last van files of parkeerproblemen en ook nog eens een frisse neus. Daarnaast hoef je niet per se eerst onder de douche, na een fietstochtje van een kilometer of vijftien. Je komt fris en fruitig op je werk aan en je ritje is een stuk milieuvriendelijker dan wanneer je met de auto was gekomen. Forenzen gaan massaal om!

Keuze in elektrische herenfietsen

Ook bij de elektrische herenfiets is er keuze. Je kunt namelijk voor een sportief model kiezen, of voor een degelijke stadsfiets. Een afneembare accu maakt dat je de fiets op je werkplek eenvoudig op kunt laden. Maar als er simpelweg een stopcontact in de buurt van de stalling is, kan elke fiets even aan het stroom. Eenmaal opgeladen kun je er voorlopig weer tegenaan. Qua motor is er ook allerlei keus. Zo heb je elektrische herenfietsen met een motor bij het voorwiel, bij het achterwiel of in het midden. Welke optie voor jou het beste is, dat is persoonlijk. Laat je daarom altijd even informeren.

Praten met je baas

Twijfel je aan de aanschaf van een elektrische herenfiets? Ga dan eens na of er via je werkgever iets te regelen is. Wellicht kan de aanschaf via de werkkostenregeling van je werk. Of misschien heeft jouw werkgever iets dat op een fietsenplan lijkt. Veel werkgevers zien graag dat hun personeel niet met de auto naar het werk komt. Omdat het logistiek gezien niet handig is, maar ook omdat personeel dat op de fiets komt veel frisser aan de dag begint. Een gesprekje met je werkgever is wellicht dé oplossing.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like