Lifestyle

Relatiegeschenken voor mannen vind je zo!

Mannen relatiegeschenk
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

De meeste relatiegeschenken zijn niet per se bedoeld voor mannen of vrouwen, maar waarom zou je een mannelijke klant niet écht iets voor hemzelf geven? Een fles wijn of een bierpakket is natuurlijk altijd goed, maar als je een man écht blij wil maken met een relatiegeschenk, kies je iets uit dat echt op mannen is toegesneden.

Gadgets

Gadgets doen het altijd goed bij mannen. Denk aan tripleswitch pennen, een writelight of spinner met markeerstiften. Mannen worden helemaal blij van trendy en handige gadgets die samengaan met hun favoriete drankje. Denk aan een USB warmhoudplaatje. Dit kun je gemakkelijk in je laptop of PC pluggen en het houdt je koffie warm. Een wijn wetsuit, oftewel een draagbare koeltas voor een fles wijn, zal het goed doen bij mannen die van wijn houden. Een stropdas met bieropener is juist weer een leuke gadget voor de echte bierliefhebber.

Relatiegeschenk voor mannen gadgets

Voor mannen met baarden

Voor mannen met een baard is een box met allerlei producten voor de verzorging van hun baard natuurlijk een prachtig geschenk.

Een classy man

Mannen met klasse die zich graag stijlvol kleden, kunnen altijd wel een mooie sjaal gebruiken. Kies een effen sjaal of een klassieke blokprint. Misschien niet al te origineel, maar een classy man zal er blij mee zijn. Ook een mooie badjas doet het vast goed bij een man die houdt van luxe en stijl.

Gentleman

Een echte gentleman maak je blij met een handtas van een mooie leersoort. Ook een paraplu kan natuurlijk prima, dus kijk vooral hoeveel je wilt uitgeven en hoeveel budget je hebt. Een mooie en tegelijkertijd praktische portemonnee doet eveneens het goed bij een echte gentlemen. Natuurlijk moet hij van hoogwaardig leer gemaakt zijn. Bij De Matrijs vind je verschillende soorten portemonnees met handige opbergmogelijkheden voor pasjes. Ook een gentlemen betaalt tegenwoordig immers elektronisch.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like