Lifestyle

Stoere én stijlvolle badkamer? Dan mag dit niet ontbreken!

Stoere-en-stijlvolle-badkamer-Dan-mag-dit-niet-ontbreken
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Ben je van plan om je badkamer te verbouwen of een upgrade te geven? Wij geven je tips om je badkamer een stoere en tegelijkertijd stijlvolle touch te geven.

Smokey douchewand

Smokey-douchewand

Momenteel zien we de stoere trend van rookglas al volop terugkomen in lampen, maar ook in badkamers doet deze smokey trend het goed! Het donkere glas geeft een luxe, warme én stoere sfeer aan je badkamer, maar biedt tegelijkertijd ook wat meer privacy doordat het glas niet compleet transparant is.

Zwarte details

Een stoere en stijlvolle badkamer schreeuwt om zwarte accenten. Kies bijvoorbeeld voor zwarte badkamermeubelen, een zwarte handdoekenradiator, een zwarte douchekraan of zelfs een zwarte toiletpot.

Houd je wel van zwart, maar wil je het iets subtieler doorvoeren, dan kun je ook voor kleinere zwarte details kiezen. Denk bijvoorbeeld aan zwarte wastafelkranen, een zwart zeeppompje of een zwarte toiletrolhouder.

Messing details

Wil je een iets warmere sfeer en ben je niet bang voor een beetje goud? Kies dan voor messing details! Ook dit kun je mooi doorvoeren in je kranen, greepjes en andere accessoires. Zo lang je de rest van de badkamer strak en fris houdt, geeft dit een prachtig én stijlvol resultaat.

Vrijstaand bad

Vrijstaand-bad

Wil je écht het ultieme luxe hotelgevoel ervaren in je eigen badkamer? Dan kan een vrijstaand bad niet ontbreken. Deze staat, zoals de naam al doet vermoeden, geheel vrij van de wanden en hoeft dus ook niet ingebouwd en betegeld te worden. Je kunt er voor kiezen om de kranen aan de muur te bevestigen (opbouw of inbouw), maar je kunt ook voor een vrijstaande badkraan kiezen. Deze is aangesloten via de vloer en geeft een extra luxe touch. Een iets goedkopere, maar net zo gave variant van het vrijstaande bad is het halfvrijstaande bad, of ook wel een ‘back to wall bad’. Deze heeft de uitstraling van een vrijstaand bad, maar is wel met de achterkant (en soms ook één zijkant) bevestigd aan de muur.

En ja hoor, ze bestaan er ook in het gitzwart!

Inloopdouche

Houd je van comfort en weinig schoonmaakwerk? Dan is een inloopdouche een goede keuze. Geen gedoe met draaideuren en schuifdeuren, of erger nog: plakkende douchegordijnen. Een inloopdouche maakt je badkamer veel ruimtelijker én is vaak ook nog goedkoper dan een hele cabine. Je hebt immers maar één wandje nodig!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like