Lifestyle

5 onmisbare apps voor de stijlvolle man

5 onmisbare apps voor de stijlvolle man
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

Stijlvol zijn is een keuze, maar ook een uitdaging. Althans, voor sommigen, want het komt niet altijd vanzelf. Een beetje hulp bij stijlvol zijn daarom dan ook geen kwaad. Gelukkig hebben we onze smartphone, die ons met van alles en nog wat kan bijstaan. Zo ook door middel van handige apps die veelal gratis kunt downloaden uit de Play Store of App Store. We bespreken vijf onmisbare apps voor de stijlvolle man.

Cladwell

Moeite met het maken van een outfit met de kleding die beschikbaar hebt? Download en gebruik dan de handige app Cladwell. Met deze app krijg je je garderobe én je outfit namelijk helemaal onder controle. Cladwell is speciaal ontworpen om mannen te helpen bij het samenstellen van outfits. Door een overzicht te geven van de kledingstukken die je in je garderobe hebt, kan Cladwell outfits voor je samenstellen op basis van de gelegenheid en het weer. De app kan je ook helpen om nieuwe kledingstukken te kopen die goed passen bij je huidige garderobe. Cladwell maakt gebruik van algoritmes om je stijl en voorkeuren te leren kennen en kan hierdoor steeds betere aanbevelingen doen. Bovendien kun je met de app ook zien welke kledingstukken je minder vaak draagt en welke je het beste kunt wegdoen. Dit maakt het eenvoudig om je garderobe te optimaliseren.

GQ

GQ (kort voor Gentlemen’s Quarterly) is een app die ‘ons’ mannen op de hoogte houdt van de laatste modetrends en inspiratie biedt voor nieuwe outfits. Met deze app kun je bladeren door de nieuwste collecties van bekende merken en ontwerpers en krijg je tips voor het samenstellen van de perfecte outfit voor verschillende gelegenheden. Daarnaast bevat GQ ook allerlei artikelen over lifestyle, reizen, cultuur en meer die voor de stijlvolle man ook interessant kunnen zijn. Ook biedt GQ exclusieve content en interviews met invloedrijke mensen in de mode- en lifestyle-industrie, waardoor je meer inzicht krijgt in de wereld van mannenmode. Met GQ ben je dus altijd op de hoogte van de laatste trends en kun je jouw stijl blijven ontwikkelen en verfijnen.

5 onmisbare apps voor de stijlvolle man

The RealReal

The RealReal is een app voor stijlvolle mannen die op zoek zijn naar designerkleding en accessoires voor een lagere prijs dan in de winkel. Met de app kun je gemakkelijk door duizenden items bladeren en zoeken op merk, maat, kleur en stijl. The RealReal verkoopt alleen authentieke en gecontroleerde items, waardoor je er ook nog eens zeker van kunt zijn dat je een kwaliteitsproduct koopt. De app biedt ook de mogelijkheid om notificaties te ontvangen over speciale aanbiedingen en nieuwe producten, zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van de nieuwste trends en deals. Zo kom je dus gemakkelijk aan stijlvolle designerkleding en accessoires zonder de hoofdprijs te betalen.

Yelp

Op zoek naar een chique locatie voor een avondje uit met je date of juist naar een casual plek voor een ontspannen maaltijd? Met de app Yelp kun je gemakkelijk restaurants, bars en andere uitgaansgelegenheden vinden in de buurt. In de app kun je zoeken op locatie, keuken, prijs en beoordelingen van andere gebruikers. Zo kun je gemakkelijk de beste plekken vinden om te eten, drinken en te genieten van het nachtleven. Yelp biedt ook handige opties zoals het opslaan van je favoriete plekken en het maken van reserveringen. De app is dus een onmisbare tool voor de stijlvolle man die graag uit eten gaat en nieuwe plekken ontdekt.

MyFitnessPal

Om stijlvol te zijn, moet je ook je best doen om in vorm te blijven. MyFitnessPal is een app die je helpt om je fitnessdoelen te bereiken en een gezonde levensstijl te behouden. Met deze app kun je je voedselinname bijhouden door maaltijden en snacks te registreren, en kun je ook je fysieke activiteiten en gewichtsverliesdoelen monitoren. MyFitnessPal biedt daarnaast ook recepten en tips voor gezonde maaltijden en snacks, zodat je altijd gezonde opties kunt vinden die bij je smaak passen. De app heeft ook een uitgebreide database met voedingswaarde-informatie van duizenden voedingsmiddelen, zodat je een nauwkeurig beeld krijgt van wat je eet en wat je nodig hebt. Ideaal dus voor de stijlvolle man die een gezonde levensstijl wil aanhouden.

Je moet er wat voor doen, om stijlvol te zijn en te blijven. Gelukkig wordt dat een stukje makkelijker als je gebruik gaat maken van deze handige apps. Niemand zegt immers dat je niet af en toe wat hulp mag inroepen om te laten zien dat je stijl belangrijk vindt en daar aandacht aan besteedt.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Google+
Deel op LinkedIn
+

You Might Also Like